Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Airport Hotel Værnes

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost  

Mandag - lørdag 05.00 - 09.30
Søndag  05.00 - 10.30

A la carte

Mandag - Lørdag 11.00 - 22.00
Småretter fra 11.00
Hovedretter fra 17.00

Søndag stengt

 

Det kan forekomme utvidet åpningstid ved større arrangementer. 

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger.
Kontakt gjerne hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Quality Airport Hotel Værnes er ikke bare et hotell som legger tungt fokus på konferanse. Vi ønsker også å være gode på mat og drikke. Derfor har vi flere forskjellige valg for deg som er gjest hos oss

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, hvor vi tilbyr en rekke økologiske produkter. Det er viktig å huske at frokosten er dagens viktigste måltid. 

Hotellets egne restaurant, No:20 bugner av gode matopplevelser. Om det så skal være en velsmakende lunchbuffet, en rekke nydelige småretter, eller kveldens hovednummer: a la carte

Lunch

Vi drister oss til å si at vi har regionenes beste lunsjbuffet. Her har du det meste man skulle ønske seg. Og for de av dere som er her på konferanse, er det svært viktig å spise en god lunsj, slik at man kan ladet batteriene litt, og får ny energi og inspirasjon til neste runde.

Småretter

Vi tilbyr lunsj alle dager utenom søndag. Fra klokken 11.00 får du servert deilige småretter fra vår a la carte meny.

A la carte

Restaurant NO: 20s hovedperson er A la carten. Her har man et godt utvalg av sesongbaserte råvarer for å gi dere den optimale middagen. En kveld på NO: 20 fungerer optimalt som et punktum på en lengre konferansedag, en bedre feriemiddag for familien, eller for noen som vil kose seg med et bedre måltid.

 No: 20 Bar

No: 20 Bar er hotellets uoffisielle møteplass. En liten bar som har det meste, både godt lokalt øl og  forskjellige typer vin. 

1.920.149.256 26