Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Conference

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel
på 63 92 63 00 eller via q.gardermoen@choice.no

Sender du en forspørsel til oss, skal du få svar om vi har ledig kapasitet innen 1 time. Dette gjelder innenfor normal arbeidstid. Booking har åpent mandag -fredag kl. 08.00 - 16.00.

Noen møter krever kanskje mer enn en flipover?

"Alt løser seg"

Ingen oppgaver er for store eller små. Vi er behjelpelige med å skreddersy deres arrangement. Med kursverter tilgjengelig hele dagen som har en innstilling om at "alt løser seg" venter vi bare på en utfordring fra dere.

Quality Breaks

Vi vet at konferanse kan være krevende og har naturligvis tatt hensyn til dette. Med Quality Breaks har du alltid tilgang til  ulike forfriskninger og noe å bite i. Kaffe, te, isvann, sjokoladedrikk, frukt og kaker kan du forsyne deg med hele dagen.

God plass til parkering

Kommer du med bil har vi store parkeringsplasser utenfor hotellet som er gratis for deg som gjest, mot at du har parkeringsbevis fra resepsjonen.

Konferanseinformasjon

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK