Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Badeland

Åpningstider

Superland

Mandag - lørdag: 09.00 - 22.00
Søndag: 09.00 - 21.00

Badeland

Mandag - lørdag: 09.00 - 21.00
Søndag: 09.00 - 20.00

Hotellgjester kan svømme på eget initiativ fra kl. 06.00 (ingen tilsynsvakter)

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser Badeland

Hverdag: NOK 120
Helg: NOK 140

Glemt badetøyet?
Superland har egen badebutikk

 

Inne på Superland ligger Badeland. Det er 2000 m2 stort, og består av mange forskjellige attraksjoner. Her er det tre forskjellige sklier, strømkanal, boblebad, en sopp og andre lekefigurer i vannet som spruter vann.

Vi pusser opp!

Badeland på Quality Hotel & Resort Sarpsborg skal gjennom en omfattende renovering. Badeland vil derfor være stengt fra 7.april til 20. juni 2015. Superland, med alle aktiviteter i tørrsone, vil holde åpent på fredager, lørdager og søndager, samt under spesielle tilstelninger mens badeland renoveres. Renoveringen vil bli et betydelig løft for Superland - både for tilreisende og for Sarpsborgs befolkning. Vi på Superland og Quality Hotel & Resort Sarpsborg gleder oss stort til reisen videre!

Noen regler må vi ha

Det er 12 års aldergrense for å bade alene. Vennligst respekter at barn under 12 år må ha med foreldre, foresatte eller en voksen som har fylt 18 år. Flott at dere er med inn og passer på at barna deres er sikre. Vi har tilsynsvakter som hjelper til om ulykken er ute. Badeland er åpent for alle - vi ønsker deg velkommen uansett om du er overnattende hotellgjest, konferansedeltager eller om du vil komme på dagstur med venner eller familie.

Soppen

Badeglede for store og små. Det er alltid spennende å løpe gjennom vannet, eller bare å stå under.

Space Bowlen

Space Bowlen har en anbefalt aldersgrense på 9 år. Det er fordi røret ned til bollen er 24 meter langt. Så kommer du ut i bollen og spinner flere ganger rundt, før du ramler ut i bassenget endten med beina eller hodet først. Bassenget under er 1,8 meter dypt.

25 metersbassenget

Vi har fire svømmebaner på Badeland. Det er alltid to av de fire banene som er svømmebaner og alle fire ved behov. Vannet er 1,6 meter på det dypeste.

Relaxavdelingen

Her inne kan du nyte 34 grader i vannet, en dampbadstue eller en dypp i den kalde kulpen i en behagelig atsmosfære.

Svømmeskole

Vi holder svømmekurs i Badeland, for babyer og barn opp til 10 år. Instruktørene våre er sertifisert fra Norges Svømmeforbund. Vi legger stor vekt på at barnet ditt kommer i riktig gruppe, og veileder gjerne.

Garderobe

Vi har 600 garderobeskap fordelt på dame-, herre- og handikapgarderobe. Vi bruker "klokker" med RFID chip, som gjør at du kan låse skapet igjen og igjen.

Klokken koster kr 65,- og må kjøpes av alle som benytter garderobene. Dersom familier bader, kjøper de antall klokker etter antall skap de ønsker å benytte, med minimum en klokke per garderobe. Denne klokken kan du beholde, og bruke på ny: Du bytter den i resepsjonen hver gang du betaler deg inn for å bade. Dersom du ønsker å levere den tilbake, kan du det, og får da igjen kr 40,- pr. klokke.

Vi anbefaler at du låser inn verdisakene dine. Det er dessverre ikke bare ærlige mennesker der ute, så vi minner om at dere bør låse inn verdisakene i skapet.

Personlig hygiene er viktig. Vi setter pris på at alle som benytter Badeland dusjer og vasker kroppen og håret godt med såpe før dere går i vannet. Husk - det er vi voksne som lærer barna. Gå foran som et godt eksempel.

Informasjon

2.200.163.775 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK