Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Vi har for øyeblikket visse tekniske problemer, og jobber på spreng for å løse dem. Om det oppstår problemer, vennligst forsøk igjen eller kontakt kundeservice på +47 22 33 42 00 eller via booking@choice.no.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og en lekekrok med riktige leker til de minste.

Quality Hotel & Resort Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Inne på Superland ligger Badeland. Det er 2000 m2 stort, og består av mange forskjellige attraksjoner. Her er det tre forskjellige sklier, strømkanal, boblebad, en sopp og andre lekefigurer i vannet som spruter vann.

Noen regler må vi ha

Det er 12 års aldergrense for å bade alene. Vennligst respekter at barn under 12 år må ha med foreldre, foresatte eller en voksen som har fylt 18 år. Flott at dere er med inn og passer på at barna deres er sikre. Vi har tilsynsvakter som hjelper til om ulykken er ute. Badeland er åpent for alle - vi ønsker deg velkommen uansett om du er overnattende hotellgjest, konferansedeltager eller om du vil komme på dagstur med venner eller familie.

Soppen

Badeglede for store og små. Det er alltid spennende å løpe gjennom vannet, eller bare å stå under.

Space Bowlen

Space Bowlen har en aldersgrense på 9 år. Det er fordi røret ned til bollen er 24 meter langt. Så kommer du ut i bollen og spinner flere ganger rundt, før du ramler ut i bassenget endten med beina eller hodet først. Bassenget under er 1,8 meter dypt.

25 metersbassenget

Vi har fire svømmebaner på Badeland. Det er alltid to av de fire banene som er svømmebaner og alle fire ved behov. Vannet er 1,6 meter på det dypeste.

Relaxavdelingen

Her inne kan du nyte 34 grader i vannet, en dampbadstue eller en dypp i den kalde kulpen i en behagelig atsmosfære.

Svømmeskole

Vi holder svømmekurs i Badeland, for babyer og barn opp til 10 år. Instruktørene våre er sertifisert fra Norges Svømmeforbund. Vi legger stor vekt på at barnet ditt kommer i riktig gruppe, og veileder gjerne.

Garderobe

Vi har 600 garderobeskap fordelt på dame-, herre- og handikapgarderobe. Vi bruker "klokker" med RFID chip, som gjør at du kan låse skapet igjen og igjen.

Klokken må kjøpes av alle som benytter garderobene. Dersom familier bader, kjøper de antall klokker etter antall skap de ønsker å benytte, med minimum en klokke per garderobe. Denne klokken kan du beholde, og bruke på ny: Du bytter den i resepsjonen hver gang du betaler deg inn for å bade.

Vi anbefaler at du låser inn verdisakene dine. Det er dessverre ikke bare ærlige mennesker der ute, så vi minner om at dere bør låse inn verdisakene i skapet.

Personlig hygiene er viktig. Vi setter pris på at alle som benytter Badeland dusjer og vasker kroppen og håret godt med såpe før dere går i vannet. Husk - det er vi voksne som lærer barna. Gå foran som et godt eksempel.

Åpningstider

Superland frem til 17/08

Mandag til søndag: 09.00 – 22.00

Badeland frem til 17/08

Mandag til søndag: 09.00 – 21.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser Badeland

Hverdag: NOK 120
Helg: NOK 140

Glemt badetøyet?

Superland har egen badebutikk

2.210.164.555 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK