Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 og 2015 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og kort vei fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

Snør på deg turskoene og utforsk turterrenget på Norefjell, eller ta på badedrakten/badebuksen og hopp i vannet.

Fjellvandring

Norefjell Ski & Spa er omgitt av et flott turterreng, med løyper som passer både for mosjonister og erfarne turgåere. Du finner merkede løyper i nærområdet, og får også turkart av oss i resepsjonen. Om du gå langt eller kort er helt opp til deg - vi tipser deg om gode løyper.

Bad og lek

Vi har vårt eget tjern rett nedenfor hotellets landsby. Her kan dere bade, leke, spille sandvolleyball eller leie kano for en tur på vannet. 

Innendørsaktiviteter

Inne i lobbyen finner du vår egen 16 meter høye klatrevegg, hvor du kan få bryne deg på en skikkelig utfordring. For barna har vi et eget aktivitetsrom med buldrevegg, leker og filmlerret, og i fellesferiene har vi en egen barnesone i kurs- og konferanseavdelingen, og disker opp med en rekke aktiviteter: Film, bordtennis, innebandy, stort lekerom og et eget spillrom med Nintendo Wii.

Nærområdet

En kort kjøretur ned fra Norefjell finner du flere historiske og kulturelle steder vel verdt et besøk. Villa Fridheim fra 1892 er et av landets best bevarte hus i sveitserstil. Villaen ligger som et slott i Krøderfjorden med sitt 30 meter høye tårn. I 1980 ble villaen reddet fra sanering, ble restaurert, og er i dag et eventyrmusem.

Krøderbanen

I sommersesongen kan du kjøre Krøderbanen, veterantoget med damplokomotiv og gamle teakvogner som trafikkerer den 26 kilometerlange museumsjernbanen mellom Vikersund og Krøderen. Det arrangeres spesielle temadager og spesialarrangementer i hele sommersesongen. Andre steder verdt å sjekke ut er Blaafarveverket og Bjørneparken.

Kontakt og informasjon

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål og forespørsler.

E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: 32 14 82 00 

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK