Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Se alle hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway's Leading Resort i 2019 av World Travel Awards. Norefjell Ski & Spa har i tillegg flere år blitt utnevnt til Norway's Best Resort Spa! Her finnes også ski in/ski out. Du finner oss bare 1,5 time fra Oslo. Vi er et kontantfritt hotell.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4
1082 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Meget fornøyd

18. august 2019, Midt-Norge, Norge, marchantcarolina

Hyggelig personale og koselig hotell. Veldig god mat i restaurant, men servitøren kunne vært blidere. Ellers meget fornøyd. Nydelig sted og omgivelser. Mange fine turstier. Spa stengte for tidlig. Det…

Hyggelig personale og koselig hotell. Veldig god mat i restaurant, men servitøren kunne vært blidere. Ellers meget fornøyd. Nydelig sted og omgivelser. Mange fine turstier. Spa stengte for tidlig. Det var fortsatt 7 igjen å badet. Badekåpene var ryddet bort og mistet derfor nøkkelkort og måtte i resepsjon bare iført håndkle. Men det ble ordnet profesjonelt av de i resepsjon. Hørte det hadde skjedd noe liknende dagen før med en annen gjest så her er det rom for forbedring for full pott.
Les hele anmeldelsen
5

Flott sted, hyggelig personale, nydelig mat og god service!

15. august 2019, Lillestrøm, Akershus, Norway, Kathrine S

Vi hadde to netter på hotellet, og ble møtt av veldig serviceinnstilt personale. Fikk prøve spa-avdelingen den ene kvelden, kostnadsfritt. Fantastisk beliggenhet, fine rom, gode senger, nydelig mat. B…

Vi hadde to netter på hotellet, og ble møtt av veldig serviceinnstilt personale. Fikk prøve spa-avdelingen den ene kvelden, kostnadsfritt. Fantastisk beliggenhet, fine rom, gode senger, nydelig mat. Buffeten til frokost og aftens var helt super, og de som jobber i restauranten, både Erika og Ana, var veldig hyggelige! Vi gleder oss til neste gang, for det blir garantert flere besøk. Flott terreng å gå i. Vi gikk til Høgevarde, en liten dagstur unna :-)
Les hele anmeldelsen
4

Flott SPA, eller OK

7. august 2019, Drammen, Norge, kjespa

Veldig fornøyd med SPA avdelingen. Vi hadde ikke behandling, men likte veldig godt velværeavdelingen. Behagelig omgivelser, flotte badstuer og bassenger ute og inne. Rommet var standard. Ok seng.…

Veldig fornøyd med SPA avdelingen. Vi hadde ikke behandling, men likte veldig godt velværeavdelingen. Behagelig omgivelser, flotte badstuer og bassenger ute og inne. Rommet var standard. Ok seng. Vi valgte buffet på lørdag. Utvalget var bra, men litt skuffet over smak og kvalitet på maten.
Les hele anmeldelsen
5

Anbefales - her kommer vi tilbake

3. august 2019, , 336celineb

Samboeren min og jeg tilbrakte én natt på Norefjell Ski & Spa på vei fra Oslo til Ustaoset. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med oppholdet ☺️ Vi ble møtt av en hyggelig resepsjonist og fikk rommet vårt…

Samboeren min og jeg tilbrakte én natt på Norefjell Ski & Spa på vei fra Oslo til Ustaoset. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med oppholdet ☺️ Vi ble møtt av en hyggelig resepsjonist og fikk rommet vårt oppgradert til en suite - noe som passet ypperlig ettersom vi feiret er jubileum. Middagsbuffet og frokostbuffet var utmerket, og spa og velværesenteret var fantastisk og ikke minst rolig! Området er fantastisk med flott natur - samt hester og geiter rett utenfor. Eneste negative var mangel på håndklær og tøfler ved inngangen til spaavdelingen...dette var heller ikke fylt på da vi forlot spaet 3 timer etterpå til tross for at jeg gjorde en ansatt oppmerksom på mangelen. Alt i alt et fint opphold og vi kommer garantert tilbake til hotellet ved en annen anledning!

Svar fra eier

3. august 2019

Tusen takk for en superfin feedback! Det var veldig hyggeligt att ha dere som gjester på hotellet og vi håper dere snart er tilbake. Ha en fortsatt fin sommer og ta hand om varandra!

Les hele anmeldelsen
3

Nydelige omgivelser og hyggelig betjening, men sørg for å ha dokumentasjon på avtalt pris

30. juli 2019, , Fjellturer

I utgangspunktet et godt sted, men de holdt seg ikke til prisen gruppen vi tilhørte hadde avtalt. Jeg betalte nesten det dobbelte. Det var også en svært varm helg, men de satt ikke opp dørene slik at…

I utgangspunktet et godt sted, men de holdt seg ikke til prisen gruppen vi tilhørte hadde avtalt. Jeg betalte nesten det dobbelte. Det var også en svært varm helg, men de satt ikke opp dørene slik at frokostgjestene kunne sitte på den nydelige terrassen. I tillegg nektet noen i betjeningen gjester å gå ut dit gjennom resepsjonen. Oppholdet ble reddet av de andre i betjeningen, og av naturen rundt.

Svar fra eier

31. juli 2019

Hei og tusen takk for du tog deg tiden at gi oss feedback. Vi aser etter nye muligehter var dag for en forbedring for våres gjester og dette skall vi såklart jobbe videre med. Det var fantastiskt at ha dere på Norefjell og jag håper dere ser en forbedring neste gang dere tar turen opp till oss igjen! Ha en fortsatt flott sommer!

Les hele anmeldelsen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.375.001 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.