Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway`s Best Ski Hotel 2014 og 2015 av World Ski Awards! Også kåret til til Norway’s Leading Spa Resort 2010, 2011 og 2015, samt Norway`s Leading Resort i 2015 av World Travel Awards. Ski in/ski out og kort vei fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

Med en gang du kommer inn hovedinngangen på Norefjell Ski & Spa, ser du vår 16 meter høye klatrevegg som strekker seg opp gjennom alle hotellets etasjer.

Tar du utfordringen?

I helgene er klatreveggen bemannet, og da stilles det ingen krav til forkunnskaper eller fysikk. Hvem som helst kan prøve seg, vi stiller med personale som sikrer. Fra lobbyen kan man stå og følge med på de som klatrer. Om du har brattkort kan du klatre på egenhånd syv dager i uken. Vi har også en rekke aktiviteter i klatreveggen, og for de minste barna har vi en egen buldrevegg i lekerommet.

Klatrebillett

Du booker klatretid i resepsjonen, og klatretiden inkluderer utstyr og instruktør. Billetten gir deg tilgang til en delt halvtime med en annen person, og vi garanterer at du rekker to turer på den tiden. Ved ledig kapasitet kan du selvfølgelig klatre mer! Grupper på inntill 15 personer kan leie instruktør for to timer, inkludert klatretid og utstyr.

Vanskelighetsgrader

Klatreveggen er levert av Top30, og rutene er satt av Åsmund Bjørnstad, Chris Fossli og Anders Wollan. Veggen gir de fleste en utfordring, uansett om man er nybegynner eller erfaren klatrer. Har du lyst til å klatre utendørs, ligger Andersnatten ca tjue minutters kjøretur fra hotellet. Her kan du blant annet prøve deg på klassikeren "Den hvite stripa".

Åpningstider

Alle dager: 09.00 - 19.00
Ingen bemanning, brattkort påkrevet

Lørdag 13.00 - 19.00
Søndag: 09.00 - 15.00
Bemannet klatrevegg

Priser

Voksen/barn: NOK 150 

Kontakt

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller henvendelser.
E-post: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: 32 14 82 00

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK