Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Royal Corner Växjö ,  Sverige

  • Grå sofa og kaffemaskin med kopper i Deluxe dobbeltrom på Quality Hotel Royal Corner
  • Grå sofa, dobbeltseng og svarte lenestoler i Deluxe dobbeltrom på Quality Hotel Royal Corner
  • Seng, lenestol og vindu i Standardrom ved Quality Hotel Royal Corner
  • Flislagt baderom med dusj i Superior dobbeltrom ved Quality Hotel Royal Corner
  • Tv, sittegruppe, bord og prikkete stoler i Deluxe dobbeltrom på Quality Hotel Royal Corner

Quality Hotel™ Royal Corner

Växjö,  Sverige

Bo sentralt på Qualiy Hotel Royal Corner i Växjö. På hotellet tilbys det fri parkering, basseng, og lyse konferanselokaler. Alt for en bra konferanse eller weekend med familien. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Royal Corner 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid sies det. Vi på Quality Hotel Royal Corner er stolte over vår frokostbuffet som er både god, nyttig og mettende. En ordentlig hotellfrokost, som serveres i restauranten La Castellina i første etasje, og selvfølgelig er frokosten inkludert.

Frokost serveres:

Mandag – fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag – søndag: 07.00 - 10.30

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Treningsrom

Vårt treningsrom er utstyrt med maskiner for både kondisjon og styrke. Her finnes blant annet tredemølle, crosstrainer, sykkel, frivekter, TRX og Flowin. Perfekt for deg som ikke vil gå glipp av treningen selv når du er ute og reiser. Treningsrommet er kostnadsfritt for alle våre hotellgjester. Vil du heller ta deg en løpetur utendørs har vi masse tips til deg i resepsjonen.

Åpningstider

Alle dager: 06.00 - 22.00

Basseng og relax

Ta deg en tur i relaxeavdelingen og bruk litt tid på å bare slappe av. Dypp ned i bassenget eller boblebassenget og avslutt i badstuen. Tilgangen til relaxen er inkludert for deg som bor hos oss.

Åpningstider

Alle dager: 06.00 - 22.00

Parkering

Parkering i hotellets bakgård er gratis for våre hotellgjester, med forbehold om tilgjengelighet. Oppvarmet garasje finnes under hotellet for 95 SEK/døgn. Med heisen kommer du direkte opp i hotellet uten å behøve å gå utendørs. Vi har også lademuligheter for elbiler i garasjen.

Renseri

Quality Hotel Royal Corner samarbeider med et lokalt renseri. Lever inn dine klær til resepsjonen før 09.30 mandag - fredag så får du tilbake rene klær 18.00 samme dag. Fast prisliste per plagg, kontakt resepsjonen for priser.

Lever inn plagg i resepsjonen senest:

Mandag - fredag: 09.30

Hent vaskede plagg:

Fra 18.00 samme dag

Gratis Wifi

Alle våre hotellrom og offentlige områder har gratis trådløst internett. Passordet får du ved innsjekk. En gjeste-PC med utskriftsmuligheter er tilgjengelig for bruk.

Dyrevennlig

Ta med deg din beste venn! Hos oss på Quality Hotel Royal Corner er husdyr velkomne mot en avgift på 250 SEK per rom og natt. Kontakt oss direkte via telefon eller epost om du vil reservere et av våre dyrevennlige rom, så kan vi garantere tilgjengelighet på et av disse rommene.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.561.357.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.