Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Fregatten Varberg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Fregatten

Varberg,  Sverige

Clarion Collection Hotel Fregatten er et hotell i Varberg med sentral beliggenhet bare en liten gåtur unna håndverkerkvartalet, sentralstasjonen og strandpromenaden. Som gjest får du kveldsmat hver kveld. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Fregatten 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
  • Ferskt brød står alltid fremme under frokosten hos Clarion Hotel

Frokost

Is there a better way to start your day? Nyt en herlig frokost med mange økologiske produkter. Egg, frukt og grønt, appelsinjuice, frokostblandinger, brødmat og masse godt pålegg – velg og vrak blant dine favoritter.

Frokost serveres:

Mandag - fredag 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag 07.00 - 10.30

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

  • Hver dag kan du spise deilig bakverk til kaffen hos Clarion Collection

Fika

Fika er et konsept og nesten et must i skandinavisk kultur. Å ta seg tid til å sette seg ned med venner og kollegaer med en kopp kaffe/te og noe søtt å bite i, er det vi kaller ekte hygge.

Fika serveres:

Alle dager 15.00 - 17.00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

  • Hver kveld serveres det gratis Evening Meal hos Clarion Collection

Kveldsmat

Om du har lyst på noe å spise finner du alltid noe hos oss! Hver kveld serverer vi suppe, salat, og varmrett. It`s on us!

Kveldsmat serveres:

Alle dager: 18.00 - 20.00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Møterom

Need some inspiration? Rom for utfordringer, samarbeid og løsninger finner du hos oss. Bestill ett av våre konferanserom i dag og la idéene strømme på! Vi har kapasitet på opptil 65 personer. Vårt konferanserom Fregatten rommer opptil 65 deltakere i kino-oppsett og Briggen rommer opptil 30 deltakere i kino-oppsett. Utover dette har vi dessuten to mindre møterom med plass til 12 deltakere. Alle rom har lysinnslipp og er utstyrt med ny konferanseutstyr.

Book konfereranse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon samt for å booke ditt møte eller konferanse på +46 340 67 70 00 eller via 

  • Parkeringsmuligheter hos Clarion Hotel

Parkering

Også bilen er velkommen hos oss. Det finnes gratis parkering utenfor hotellet med forbehold om plass. Disse plassene kan ikke reserveres, men det er førstemann til mølla som gjelder. Det er offentlige parkeringsplasser i nærheten, samt parkeringshuset Briggen. Bruk p-skive eller p-app.

For mer info, les gjerne mer her.

Relax

Relax hos oss betyr egentid. Eller tid sammen – du velger. Besøk relaxavdelingen vår i 3. etasje, der herlig sjøutsikt inngår. Unn deg en dypp i boblebadet eller tur i badstuen. Få 10 % rabatt ved bestilling av valgfri behandling hos våre venner på toppen. For booking, kontakt Fregatten Högst Upp direkte på: 0340-16200 eller info@fregattenvarberg.se

Åpningstider

Mandag - torsdag: 15.00 - 21.00
Fredag: 15.00 - 22.00
Lørdag - Søndag: 10.00 - 22.00

Vår relaxavdeling har varierende åpningstider i ferier og ved langhelger. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

  • Wifi hos Clarion Hotel

Wifi

Hos oss er det Wifi på hele huset – i alle rom, på alle toaletter og i alle garderober. Sett deg hvor du vil og surf så lenge du orker – it`s free!

  • Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel

Our furry friends

Hos oss er kjæledyr mer enn velkomne. Pristillegget for kjæledyr er 250 SEK per opphold. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom. Førerhunder bor kostnadsfritt mot oppvisning av gyldig dokumentasjon. Samtlige hunderom har vindu mot jernbanen. Gjelder kun standard rom.

  • Trening hos Clarion Hotel

Treningsrom

Har du lyst til å trene mens du bor hos oss, kan du besøke Gym Atletica, som ligger rett ved hotellet. Alle gjester trener gratis, og det er utstyrt med alt du trenger for en effektiv økt. Fra frie vekter til de nyeste maskinene. Vil du ut på løpetur har vi i resepsjonen mange tips til deg - bare spør!

Åpningstider

Mandag - Søndag: 05.00 - 23.00

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.396.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.