Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central tilbyr Stockholms mest sentrale beliggenhet, rundt hjørnet for sentralstasjonen. Herfra har du gangavstand til byens fantastiske tilbud av restauranter, shopping, museer og utesteder. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Her er litt smart info for deg som har lyst til å bo på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central.

Parkering

I samme bygg som hotellet ligger et parkeringshus som hotellets gjester kan bruke. Det er et begrenset antall plasser, og de kan ikke forhåndsbookes. Prisen er 300 SEK, og du betaler i garasjen.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Rengjøring og nye håndklær

Vi tenker på lommeboka di og miljøet. Under oppholdet ditt rengjøres rommet hver fjerde dag, og da bytter vi også ut håndklærne. Ønsker du en ekstra rengjøring fikser vi det mot en kostnad på 100 SEK per gang, og om du trenger nye håndklær så fikser personalet i lobbyen det for 30 SEK per sett.

Bagasjerom

Rett ved resepsjonen er det et bagasjerom der du kan plassere bagasjen din om du trenger det, før innsjekk eller etter utsjekk.

Gratis wifi

Alle som bor her har tilgang til gratis trådløst internett over hele hotellet - det er bare å surfe på!

Lobbybar

Her finner du både mat og drikke, snop og snacks. Dessuten er lobbybaren åpen døgnet rundt. Kjøp og spis frokost når du vil. Alkohol serveres mellom kl. 11.00 - 00.00.

Sen utsjekking

Ble det en sen lørdagskveld? Ikke noe stress. På søndager får du beholde rommet frem til kl 18.00 uten kostnad. Så ta det med ro og sov litt lenger - it's on us. Les mer om sen utsjekking her.

Dyrevennlig

På Comfort Hotel Xpress Stockholm Central er din firbente venn også velkommen. For 250 SEK/opphold får de også bo på hotellet. For førerhunder betaler du selvfølgelig ingenting. Men si gjerne fra når du booker rom, sånn at vi kan finne et passende rom for deg og hunden din.

Oppgradering

Vi tilbyr oppgradering fra 200 SEK. Ta kontakt med resepsjonen, så hjelper vi deg.

Kontakt oss

Du er velkommen til å kontakte oss på +46 8 566 222 00 eller via xpress.stockholmcentral@choice.se

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl 15.00
Utsjekking senest kl 12.00
Lazy Sunday – Utsjekking på søndager kl 18.00

Lobbyshop

Mandag til søndag: 24/7

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.