Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central Stockholm ,  Sverige

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central

Stockholm,  Sverige

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central tilbyr Stockholms mest sentrale beliggenhet, rundt hjørnet for sentralstasjonen. Herfra har du gangavstand til byens fantastiske tilbud av restauranter, shopping, museer og utesteder. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Noen må ha det. Andre bryr seg ikke. Hos Xpress hopper vi over buffeten og lar deg bestemme selv. Stikk innom Barception og kjøp en havregrøt, frokostpose, yoghurt eller noe annet godt. Keen på en kaffe & croissant? Null stress – vi har det og! Det er også en drøss av freshe frokoststeder i nabolaget. Spør oss så sender vi deg i riktig retning.

Parkering

I samme bygg som hotellet ligger et parkeringshus som hotellets gjester kan bruke. Det er et begrenset antall plasser, og de kan ikke forhåndsbookes. Prisen er 300 SEK, og du betaler i garasjen.

Lobbybar

I Comfort Hotel Xpress Stockholm Centrals lobbybar, beliggende i resepsjonen, kan du kjøpe snacks, enkle retter, snop og snacks. Ta med det du skal spise til rommet eller slå deg ned i vår nyrenoverte lobby.

Åpningstider

Alle dager: Hele døgnet (alkohol serveres mellom kl. 11.00 - 00.00)

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til kl 18.00 alle søndager, uten ekstra kostnad. Husk å si fra i resepsjonen. Og du - det går ofte bra å sjekke inn litt tidligere eller sjekke ut litt senere andre dager også om vi har rom, men da mot en avgift.

Dyrevennlig

Her på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central er dine firbente venner også velkommen. For 250 NOK, per besøk, får de sove over på hotellet sammen med deg. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Om du vil ta med hunden din, si gjerne i fra når du booker din overnatting slik at vi kan finne et passende rom for dere.

Wi-fi

Alle våre gjester har tilgang til gratis wifi over hele hotellet. Logg inn med navn og e-mailadresse, eller bruk ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer for å logge deg på vårt trådløse nettverk.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.