Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

Se alle hotell i Malmö, Sverige

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter over bakken reiser Clarion Hotel Malmö Live seg, et nytt landemerke i byens silhuett. En møteplass langt utover det vanlige både for byens innbyggere, besøkende og konferansegjester. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
  • Det populära Zlatan-rummet på Malmö Live Hotell i Malmö

Ønsker du å oppgradere besøket ditt? Hos oss kan du faktisk bo som en konge (eller dronning) i en av våre suiter!

Zlatansuiten

I 23 etasje finner du den 100 kvadratmeter store suiten dedikert til Malmøs stolthet, fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic. Som byens ukronede konge bor du her i pomp og prakt. Med vindu fra gulv til tak våkner du til Malmøs beste Panoramautsikt.

Suiten er innredet med skandinavisk design i samarbeid med Schmidt Hammer Lassen Architects og Ulrika Kjellström-Attar. Tanken skal være at du blir ønsket velkommen av Zlatan selv.
Suitens blikkfang, og det som mange legger merke til først er det unike portrettet av Zlatan som er plassert overfor spisebordet. Bildet er tatt av Eric Broms i 213 og er en del av statens portrettsamling. Dessuten er suiten utsmykket med bilder fra Zlatans Court og Rosengård, området i Malmø der Zlatan vokste opp.

Zlatansuiten er klar for det meste – uansett om dere er et brudepar eller konferanseselskap som sjekker inn. Med hotellets største seng (210 centimeter lang – slik at Zlatan får plass) spisebord, sofagruppe, lounge-lenestoler og et kjøkken, tror vi at man lett kan trives.
Glemt bok hjemme? Ikke vær redd. Du kan alltids låne et eksemplar av Zlatans selvbiografi. Den finner du i bokhyllen

Chlumskasuiten

I samme korridor i 23 etasje finner du søstersuiten til Zlatansuiten - oppkalt etter Malmøiten og Sveriges fremste eventyrer, Renata Chlumska. I kontrast til alle Renatas reiser er dette en luksuriøs og koselig suite på 75 kvadratmeter. Men hva er vel en Chlumskasuite uten litt eventyr? Renata har donert ulike redskap fra sine seven summits, når hun besteg de høyeste fjellene på hvert kontintent, så let rundt i suiten og finn alle for å ta del i hennes opplevelser. På samme måte kan du også ta del i hennes oppvekst og relasjon til Malmø. Suiten ønsker en velkommen med en fantastisk utsikt over Malmø. 

I Chlumskasuiten finner du en stor dobbeltseng, et spisebord for fem personer, et skrivebord for kjærlighetsbrev eller e-post innboksen, en sofagruppe for koselig tv-titting, som også er en sovesofa, og et toalett samt et bad med badekar og dusj. 

I likhet med Zlatansuiten er også denne perlen et kreativt verk av innredningsgeniene Schmidt Hammer Lassen Architects og Ulrika Kjellström-Attar, med en touch av Renata Chlumska.

For hver natt tilbragt i denne suiten går 500 SEK til vårt samarbeidsprosjekt med UNICEF, Sweet Dreams Stay, som gir barn i Kambodsja en trygg seng å sove i.

Bestille suiter

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 
+46 40 20 75 00 eller via book@clarionlive.se.

Priser

Chlumskasviten: 8 848 SEK/natt inkl. en boblende velkomst
Zlatansuiten: 10 000 SEK/natt inkl. en boblende velkomst

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.009 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.