Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Arlanda Airport Stockholm Arlanda ,  Sverige

Se alle hotell i Arlandastad, Sverige

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinavias møteplass. Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser, med en himmelsk utsikt. 414 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng. Velkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

Velkommen til oss på Clarion Hotel Arlanda Airport! Har du spørsmål angåendde oppholdet ditt? Vi håper du finner svarene her.

Parkering

Vi har 29 egne parkeringsplasser i Ski City-garasjen, hvorav tre plasser er for elbiler og ladehybrider. Prisen er 380 SEK/døgn (24t) og for dagkonferansegjester er prisen 310 SEK/dag frem til 17.30 samt SEK 240 for 3h (minimumspris). Plassene kan ikke forhåndsbestilles og gjelder med forbehold om plass.

Finn frem til garasjen

1. Ta av E4 mot Arlanda
2. Kjør mot Terminal 4 og SkyCity.
3. Plasser deg i høyre kjørefelt (På grunn av ombygging er ordinær avkjøring stengt)
4. Følg skiltingen som tar deg rundt hotellet og ned til parkeringsgarasjen. 
5. Hold til høyre når du kjører ned i garasjen, inn gjennom garasjeporten og kjør innerst i garasjen. Der finner du våre parkeringsplasser. Ta med billetten til hotellet og få den stemplet ved avreise for rabattert pris.

Finn frem til hotellet fra garasjen

Gå tilbake mot utgangen der du kom inn med bilen, ta døren på høyre side der heisene står og ta heis til tredje etasje. Ta så til høyre og du vil finne resepsjonen noen få meter bortenfor. Parkeringsplass kan ikke forhåndsbestilles hos oss. Om skiltet viser "fullt" når du kommer til inngangen kan du fortsette til SkyCity-garasjen som ligger til venstre. Alternativt kan du forhåndsbestille parkering her: Parkering Arlanda

Bagasjerom

Hotellet tilbyr et bagasjerom for oppbevaring av bagasje før og etter oppholdet ditt.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett. Hent en innloggingskode i resepsonen, eller logg deg på med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklere blir det ikke.

Kontantfrie soner

Vår restaurant Kitchen & Table i 12. etasje og vår Living Room bar i 3. etasje er kontantfrie soner. Det innebører at du kan velge mellom å betale med betalingskort, eller om du bor her, sette regningen på ditt hotellrom. Ved å være kontaktfrie gjør vi hotellet til en sikrere plass for deg som gjest, og for oss som jobber her. I tillegg har det en positiv påvirkning på miljøet takket være mindre verditransport. Takk!

Savner du noe?

I resepsjonen har vi det meste av det du kan trenge: Tannbørste, tannkrem, barberutstyr, sjampo og balsam, lotion, skopuss og sykit. Er det noe annet du skulle trenge, finnes det et stort shoppingutvalg i Sky City.

Vil du overraske noen?

Vil du overraske selskapet ditt, eller by noen på noe ekstra? I vår VIP-meny finnes det godsaker du kan bestille direkte til rommet. Dessuten finnes det sjokoladebutikk, massasje, frisør og mulighet til å gjøre manikyr og pedikyr i nærheten. Skal du gå ned på kne hjelper vi deg mer enn gjerne med å forvandle det til et magisk øyeblikk med champagne, blomster og oppgradering til en av våre store suiter.

For familien

Tips til hva dere kan gjøre hos oss, mens dere venter på flyet: Ta en tur i bassenget, gå i badstuen, tell fly fra 12. etasje (det er kikkerter!), spille familiespill, eller hvorfor ikke spise noe godt i restaurant Kitchen & Table i 12. etasje? Vi har barnmeny. Alla barn får en gympose med med håndtverk, kritt, og en ballong. I restauranten Runway, ved frokosten har vi et lekehjørne for de minste barna.

Hva skjer på hotellet?

I kalenderen vår finner du alt som skjer på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Presse og bilder

Trenger du materiale til en artikkel? Vi har et presserom på Mynewsdesk der du kan finne høyoppløselige bilder. Vi hjelper deg gjerne med ytterligere bilder og korrekt informasjon. Välkommen att kontakta vår Marketing Manager, Lisa Hägglund på lisa.hagglund@choice.se

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl 15.00
Utsjekking senest kl 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 05.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 05.00 - 10.30
Early Bird (enklere frokost): 04.00 - 05.00

Lunsj Kitchen & Table

Mandag - fredag: 11.30 - 14.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 14.00

Middag Kitchen & Table

Mandag - søndag: 17.00 - 23.00

Bar Kitchen & Table

Hver dag: 17.00 - 24.00

Basseng

Hver dag: 05.30 - 21.00

Treningsrom

Alle dager: 05.00 - 23.00

Badstue

Mandag - fredag: 05.00 - 10.00, 17.00 - 23.00

Våre fasiliteter kan ha variererende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestille

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på
+46 8 444 18 00 eller via
cl.arlanda@choice.se

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.