Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Trondheim, Norge
  • Rom

Quality Hotel™ Augustin

Trondheim,  Norge

Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger veldig sentralt til ved Trondheim Torg med sine 136 rom og egen konferanseavdeling med mulighet for arrangementer og selskaper. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Augustin 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
  • Bookingperiode:

    1. sep 2019

Priser

Julebordsbuffet: 695,- per person

Julebord og julestemning i Trondheim

Julebord på Augustin

I slutten av november og gjennom desember oser Trondheim sentrum av julestemning. På Quality Hotel Augustin dekker vi til julebord på tradisjonelt vis i helger og på forespørsel i jukedager. I uformelle, hyggelige og tradisjonsrike lokaler kan du nyte smakene av jul. Vi tar også gjerne imot deg og dine kollegere til en hyggelig julelunsj i førjulstiden. Ønsker du å høre mer om arragementer hos oss, kan du bruke skjemaet nederst på denne siden eller sende en mail til kristian.lystad@choice.no.

For tilreisende byr vi også på overnatting midt i Trondheim sentrum. Finn priser her.

Julemarkedet i Trondheim

Julemarkedet åpnes 6.desember og avsluttes 21.desember. Markedet finner du i år på nyrestaurerte Trondheim Torg, og Augustin er et perfekt utgangspunkt for å utforske markedet. Markedet har i over 10 år har vært et fast innslag i bybildet i ukene før jul og fremstår nå som en skikkelig stemningspakke i førjulstiden med lukter, smaker og lyder som setter både store og små i julestemning. Stikkord er konserter, kortreist mat, hest og slede og jueforestilling. 75 utstillere og over 100 kulturarrangementer venter på deg!

Ensomt juletre

Selv om forbruk ofte kan havne i fokus i juletiden, handler denne tiden også om å dele og å gi.
Som i mange år i år vil alle få muligheten til å legge gaver under vårt ensomme tre som kommer til å stå i lobbyen i desember. Vi velger en organisasjon i vårt nærområde som bidrar til å lage en bedre jul for barn som trenger det. Husk å merke gavene med "gutt" eller "jente" og alder.

Finn ditt perfekte julebord i Trondheim og Norden

Les her for flere tips på hvor du kan arrangere julebord i Trondheim!

Julebord på over 100 destinasjoner - se vårt store utvalg av julebord, julelunsj og juleshow her i alle prisklasser her!

Send forespørsel

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.384.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.