Tekniske problemer

Vi har dessverre fortsatt tekniske problemer. Medlemssidene er nede som en følge av dette og man kan derfor ikke logge inn på sin personlige medlemsprofil. Enkelte Nordic Choice Club-medlemmer har feilaktig mottatt en sms eller email med beskjed om at passord for innlogging er endret. Utsendelsen av disse er ikke knyttet til viruset, og passordet er ikke blitt endret. Du kan fremdeles booke rom uten å logge inn. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norge

  • Spiseområde med sofa, stoler og pådekket bord med vinglass i restauranten ved Quality Airport Hotel Værnes

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et konferansehotell med sentral beliggenhet i Stjørdal sentrum. Vi ligger 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes og 35 minutter fra Trondheim sentrum, med gode buss- og togforbindelser. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Like ved Trondheim Lufthavn Værnes, ligger Quality Airport Hotel Værnes. Hotellet er et nyrenovert fullservice kurs- og konferansehotell -  perfekt for møter, samlinger og eventer i ulik skala.

Beliggenhet

Hotellets unike beliggenhet midt i Stjørdal sentrum, med kun 2,5 kilometer til Trondheim Lufthavn Værnes, gjør det til det naturlige valget for reiser og konferanser i Midt-Norge. Trondheim sentrum er kun en kort buss- eller togtur unna, men i Stjørdal finner man også alt man måtte trenge av restauranter, butikker, natur- og kulturopplevelser.

Konferanse

På Quality Airport Hotel Værnes er vi eksperter på møter - både de som er store, og de som er små. Skal du ha styremøte, konferanse, møte i borettslaget, eller kanskje til og med et stevnemøte? Vi har lang erfaring og hjelper deg med en skreddersydd opplevelse. Den nyrenoverte konferanseavdelingen har nylig vokst med 1000 kvadratmeter og består av 16 fleksible konferanse- og møterom som kan tilpasses alle typer arrangementer og med en maksimal kapasitet i en enkelt plenumssal på 250 personer i klasseromsoppsett og 350 personer i kinooppsett. 

Vi tror på hyppige og jevne pauser med påfyll av sunn mat og drikke som gir deg ny giv til å fortsette dagen! Det er ganske enkelt: energi inn, informasjon inn! Om du ønsker en enkel, men smakfull meny eller en meny som byr på litt flere valgmuligheter og utvalg - det er helt opp til deg. Vi tilbyr alltid det beste utvalget av sesongens deiligste råvarer. Softis og popcorn er selvsagt alltid inkludert!

Bestill møte- og konferanserom hos oss her: book møterom online.

Mat og drikke

I vår à la carte restaurant ligger alt til rette for et hyggelig måltid med familie, gode venner eller kolleger. Kanskje du heller ønsker å spise på hotellrommet mens du binger favorittserien din på Netflix? Uansett hva du velger, både bestiller og betaler du enkelt via mobiltelefonen din. I lobbybaren kan du slappe av etter en lang dag eller møte gode kolleger før og etter middag. I resepsjonen kan du forøvrig kjøpe drikkevarer, sjokolade, og snacks. 

Trondheim

Om du har tid og lyst til å kjenne på storbyfølelsen når du bor på Quality Airport Hotel Værnes, er hotellet knappe 30 minutter unna Trondheim sentrum. En fantastisk miks av historie, teknologi, mat, kunst og kultur i sjarmerende og inspirerende omgivelser. Planlegg opplevelsene dine her. 

Kontakt

  • Telefon: +47 74 80 45 00
  • Faks: +47 74 80 46 00
  • E-post: q.varnes@choice.no
  • Org. nr: 952 610 619
  • Kjøpmannsgate 20 7500 Stjørdal , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Taxi fra Trondheim Lufthavn Værnes

Du kan ta taxi fra Værnes til hotellet.
Taxi kan forhåndsbestilles på www.trondertaxi.no og på taxitelefonen 07373.

Gå fra Stjørdal Stasjon

Gå til høyre langs Innherredsveien til du passerer Esso stasjonen. 
Ta så til venstre opp Kjøpmannsgaten.
Hotellet ligger ca. 200 meter opp på høyre side. 

Med buss

Busstopp Stjørdal Torg. 

Med taxi

Vi anbefaler www.trondertaxi.no, taxitelefonen 07373.

Om Quality Airport Hotel Værnes

Antall hotellrom

223 stk - 430 senger

Antall konferanselokaler

16 stk - plass til totalt 700 deltagere og maksimalt 250 personer i en og samme sal.

Avstand Trondheim Lufthavn Værnes

2,5 km - 5 minutter

Avstand Trondheim Sentralstasjon

35 km - 40 minutter

Avstand Stjørdal Jernbanestasjon

0,5 km - 5 minutter

Bussholdeplass Stjørdal Torg: 150 m

Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Interview with the Foo Fighters

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.