Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Olavsgaard Skjetten ,  Norge

Quality Hotel™ Olavsgaard

Skjetten,  Norge Midlertidig stengt 24.06.21 - 30.10.21

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandet. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Olavsgaard 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid. Vår rikholdige frokostbuffet inneholder blant annet et utvalg økologiske produkter og te i løsvekt med mange spennende smaker.

Frokost serveres

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 10.30
Søndag: 08.00 - 10.30

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Gym

På Quality hotel Olavsgaard har vi treningsrom med tredemølle, treningsapparat for funksjonell trening og spinningsykkel. Har du lyst til å ta en treningstur eller kanskje bare utforske nærområdet når du bor hos oss? Vi låner ut sykler og sykkelhjelm gratis. Vi har også egne sykkel/turkart med turforslag fra 5 – 25 km. Selv om vår beliggenhet er nær et travelt veikryss, er våre turforslag grønne!

Åpningstider - hotellgym

Alle dagar: 05.00 - 23.00 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider under sommerperioden og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Parkering

Du parkerer gratis når du bor hos oss på Quality Hotel Olavsgaard! Det er rikelig med oppmerkede parkeringsplasser rett utenfor hotellet - du trenger ikke parkeringsbevis, og selvfølgelig har vi parkeringsplasser reservert for handicappede og for el-biler.

Renseri

Reiser du med lett bagasje? Vi hjelper deg gjerne med vask av klærne. Leverer du vaskeposen i resepsjonen innen 08.30 får du klærne tilbake samme dag. For priser og mer informasjon - kontakt resepsjon. Ønsker du å vaske klærne dine selv mens du bor hos oss? Vi har vaskemaskin og tørketrommel tigjengelig. Vaskepulver og skyllemiddel fås kjøpt i resepsjonen.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss på Quality Hotel Olavsgaard er husdyr velkommen. Prisen for din venn er 250 NOK per besøk. Glem ikke å gi beskjed når du booker slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Gratis Wi-Fi

Alle våre hotellrom har gratis trådløst Internett. Du får tilgang gjennom å logge deg på med ditt Nordic Choice Club-nummer, eller du kan få en kode i resepsjonen.

Andre tjenester

 • Sykkelsti
 • Joggerute
 • Utendørs parkering
 • TV
 • Konferansesenter
 • Popkornmaskin
 • Softismaskin
 • Kaffemaskin på utvalgte rom
 • Restaurant
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar
 • Kafé

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.410.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.