Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Pond Sandnes ,  Norge

  • Stort lokale med utsikt ved Quality Hotel Pond, Sandnes
  • Det store lokalet "Faith Hope Love" ved Quality Hotel Pond, Sandnes

Quality Hotel™ Pond

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Pond er lokalisert på Forus, midt i det ekspansive og internasjonale virksomhetsområdet i Stavangerregionen. Her kan du nyte alle fasiliteter som et nytt og fremtidsrettet hotell har å by på.

Quality Hotel™ Pond 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

I Quality Hotel Ponds restaurant Brasserie X kan du bestille en god og smaksrik businesslunsj eller en spennende konferansemiddag med kollegaer og forretningsforbindelser. Nyt gjerne resten av kvelden i vår Bar X.

Brasserie X

Restaurantkonseptet Brasserie X kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat, med en filosofi som bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Våre kokker tar i bruk en sesonginspirert meny for å gi deg de best mulige smaksopplevelsene. Vi vet at våre gjester setter pris på god mat som ikke tar for lang tid å bli servert. Brasserie X finner du i hotellets 1. etasje.

Vi har også lunsj på forespørsel for grupper over 15 personer. Ta kontakt på q.pond@choice.no.

Bar X

Etter konferansen, middagen eller løpeturen, eller bare etter en lang dag, er det fint å kunne sette seg ned med et glass på Bar X. Dette er hotellets naturlige møteplass for en forfriskende drink og sosialt samvær, kanskje sammen med kolleger etter jobb? Her kan du også sette deg ned i hyggelige omgivelser for en pust i bakken, for en kaffe og en arbeidsøkt eller bare for å slappe av med et glass vin. Bar X finner du i 1. etasje.

Shuffleboard og Foosball

I Pond Under, vår lounge, har vi datamaskiner, samt sittegrupper og TV. Her finner du også vårt store treningsrom som er åpent døgnet rundt.

I tillegg har vi shuffleboard og foosballspill for våre gjester i vår lobby og barområdet, her kan du spille sammen med kollegaer eller kanskje utfordre en av våre ansatte i en runde?

Bar X

Mandag: 13.00 - 01.30
Tirsdag: 13.00 - 01.30
Onsdag: 13.00 - 01.30 
Torsdag: 13.00 - 01.30
Fredag: - 
Lørdag: -
Søndag:  -

Brasserie X - á la carte

Mandag: 17.00 - 21.00
Tirsdag: 17.00 - 21.00
Onsdag: 17.00 - 21.00
Torsdag: 17.00 - 21.00
Fredag: -
Lørdag: -
Søndag: -

Bestill bord på Brasserie X

Ønsker du å booke bord? 

Ring oss på +47 51 63 68 10 eller send oss en mail på q.pond@choice.no.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.