Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norge

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norge

Quality Hotel Skifer ligger sentralt midt i Oppdal, to timer til Trondheim. Den heftige naturen omgir hotellet med sine 176 rom, konferanseavdeling, restaurant og velværeavdeling. Et perfekt sted for både jobb og ferie. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, sies det. Vi på Quality Hotel Skifer er stolte av vår frokostbuffet, der vi har et stort utvalg av økologiske produkter. Blant annet serveres varmretter, hjemmebakt brød, en stor variasjon av pålegg, frisk frukt, salater, kornblandinger og mye mer.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 07.00 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Vår frokostsal har varierende åpningstider i sommerperioden og i langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Velværeavdeling

På Quality Hotel Skifer har du tilgang til vår Velværeavdeling som er utstyrt med badstu, fotbad, dusjer og garderober. Her er det utsikt over skibakkene.

Mina Velvære

For bestilling av behandlinger og kjøp av velværeprodukter ta kontakt med resepsjonen på +47 73605080 eller via q.skifer@choice.no.

Behandlinger må senest bestilles dagen i forveien. Vi kan også legge til rette for gruppebestillinger i velværeavdelingen.


Gym

Vil du få opp pulsen, har vi også avtale med nærliggende treningssenter Krux, der du som hotellgjest kan trene til ekstra hyggelige priser. Ta kontakt med resepsjonen for treningskort og priser.

Åpningstider
Krux trening
Alle dager med nøkkelkort: 05.00 - 24.00

Parkering

Som gjest hos oss har du tilgang til gratis parkering utendørs i hotellets bakgård. Hos oss kan du lade elbilen for 150kr. Begrenset antall plasser. Hurtiglader finner du 500 meter unna hotellet ved Oppdal Skysstasjon.

WiFi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst Internett.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn! Hos oss på Quality Hotel Skifer er husdyr velkommen. Tillegg for dyr er 200 NOK per opphold. For førerhunder betaler du selvsagt ingenting ekstra. Husk å gi beskjed allerede ved bestilling, slik at vi kan finne et passende rom til deg og din hund, ettersom vi har et begrenset antall rom som er avsatt til dette.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.