Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Se alle hotell i Norefjell, Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway's Leading Resort i 2019 av World Travel Awards. Norefjell Ski & Spa har i tillegg flere år blitt utnevnt til Norway's Best Resort Spa! Her finnes også ski in/ski out. Du finner oss bare 1,5 time fra Oslo. Vi er et kontantfritt hotell.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Norefjell Ski & Spa! Vi vil gjøre vårt beste for at du får et godt opphold hos oss. Her finner du svar på noen spørsmål du kanskje har, og hvis ikke er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss.

Wifi

Uansett hvor du befinner deg på hotellet, har du tilgang på trådløst internett.

Kontantfritt hotell

Norefjell Ski & Spa er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Parkering

Vi har 405 parkeringsplasser i vårt parkeringshus under hotellet. Lading av elbil er mulig. Her parkerer gjestene gratis. Det er naturligvis anledning til å kjøre opp til hovedinngangen for å av- og påstigning. 

Frokost

Vi serverer en god og sunn frokost hver morgen. Her finner du et godt utvalg av brød, pålegg, varmmat, yoghurt, frukt og grønt, juice og kaffe.

Bagasjerom

Vårt bagasjerom ligger i 4. etasje, rett ved resepsjonen. Ta kontakt med en av våre resepsjonister for tilgang.

Sen utsjekk

Om dere har lyst til å beholde rommet litt lenger, kan dette avtales med resepsjonen mot et ekstra beløp. Du kan benytte våre fasiliteter også etter utsjekk.

Skistall og smørebod

I vintersesongen kan du plassere skiutstyret ditt i vår skistall, og benytte deg av vår smørebod. Den ligger i 1. etasje, og du får låne nøkkel i resepsjonen.

Ønsker du oppgradering?

Ønsker du litt mer plass eller ekstra komfort? For NOK 300 per person kan du oppgradere til en annen romkategori, og nyte følelsen av luksus.

Leiligheter i landsbyen

I vår landsby rett nedenfor hotellet kan du leie leilighet. Vi har leiligheter på 35 kvm (fire sengeplasser) og 70 kvm (tre soverom, ett med dobbeltseng og to med familiekøye). Her kan du bo som om du er på hytte, da leilighetene er fullt innredet med kjøkken, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Ta kontakt med hotellet for mer informasjon og booking.

Badetøy

Har du glemt badetøy? Resepsjonen selger badedrakt og badeshorts til barn (5-13 år), og sparesepsjonen selger badetøy til voksne. Badebleie selges også i resepsjonen.

Butikk

I ferieperioder har hotellet sin egen Fjellhandel. Her kan du kjøpe brød, kaffe, sjokolade, badetøy mm. Nærmeste matbutikk finner du i Noresund, et kvarters kjøring fra hotellet. Under vintersesongen finnes det også en liten matbutikk med det aller viktigste tre kilometer fra hotellet, i Mountain Lodge.

Gjenglemt tøy

Gjenglemte klær blir oppbevart i tre måneder (vi oppbevarer ikke undertøy). Har du glemt noe? Ta kontakt med hotellet.

Strykebrett og strykejern

På samtlige av våre rom finner du både strykebrett og strykejern.

Inn- og utsjekk

Innsjekk fra kl. 16.00
Utsjekk kl 11.00

Restaurant

Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Velvære Spa

Mandag: 09.00 - 22.00
Tirsdag: 09.00 - 22.00
Onsdag: 09.00 - 22.00
Torsdag: 09.00 - 22.00
Fredag: 09.00 - 22.00
Lørdag: 09.00 - 22.00
Søndag: 09.00 - 22.00

Bøseter Bad & Trening

Mandag: 07.00 - 21.00
Tirsdag: 07.00 - 21.00
Onsdag: 07.00 - 21.00
Torsdag: 07.00 - 21.00
Fredag: 07.00 - 21.00
Lørdag: 07.00 - 21.00
Søndag: 07.00 - 21.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.376.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.