Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway's Best Ski Hotel senest i 2016 av World Ski Awards. Norefjell Ski & Spa har ikke minst flere år blitt utnevnt som Norway`s Best Resort Spa, nå senest i 2017! Her finnes også ski in/ski out. Du finner oss bare 1,5 time fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Norefjell Ski & Spa

Velkommen til Bøeseter Bad & Trening, store som små!

Treningsrom

Bøeseter Bad & Trening ligger i hotellets førsteetasje, og består av et bassengområde og et treningslokale. I treningslokalet finner du en rekke apparater for styrketrening, tredemøller for kondisjonstrening, og kinesis-apparater. Her arrangeres det også gruppetimer (ta kontakt med hotellet for detaljer). Vår klatrevegg ligger også i tilknytning til treningsrommet. Den er på hele 16 meter, og har forskjellige vanskelighetsgrader. 

Bassengområde

I bassengområdet finner du svømmebasseng med 16 meters lengde. Her er også boblebad, vanlig badstue og IR-badstu, og en samling tropiske dusjer. Bassengområdet er åpent fra morgen til sent, og kan brukes fritt av hotellets gjester. Vi gjør oppmerksom på at barn må være sammen med voksne ved bruk av bassenget.

Barneaktiviteter

Ved siden av Bøeseter Bad & Trening er vårt barneaktivitetsrom. Her finnes det også en klatrevegg med tjukkas under, for de små tøffingene som ikke er redd for en utfordring. Under sommerferien og andre skoleferier gjør vi om vår kurs- og konferanseavdeling til et barneområde, med milevis av utfordringer og aktiviteter.

Åpningstider

Mandag - søndag: 07.00 - 21.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Gratis inngang for hotellets gjester

 

Kontakt

Du er velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller henvendelser.
E-post:  booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%

Ikke medlem? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Ikke medlem? Få velkomstrabatt på opptil 25%
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.540.341.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.