Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norge

Se alle hotell i Kongsberg, Norge

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Clarion Collection Hotel Kongsberg ligger i Sølvparken midt i sentrum av Kongsberg. Hotellet har velværeavdeling, restaurant og bar. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
13 vurderinger
5
Rom
4,5
Renslighet
5
Verdi
5
Sted
5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Bra opphold

16. juli 2022, Horten, Norge, jtnilsen

Trivelig personell. Fin toppbar/restaurant. Fine rom og god frokost. Ligger rett med kjøpesenter og matbutikker. Overraskende bra opphold for å være et nytt hotell. Det eneste jeg kan trekke på var at…

Trivelig personell. Fin toppbar/restaurant. Fine rom og god frokost. Ligger rett med kjøpesenter og matbutikker. Overraskende bra opphold for å være et nytt hotell. Det eneste jeg kan trekke på var at baconet smakte litt lite til frokosten. Totalt sett veldig fornøyd.

Svar fra eier

28. juli 2022

Hei, Tusen takk for tilbakemeldingen etter ditt opphold hos oss. Vi er så stolt av hotellet vårt og våre ansatte og det er så kjekt å se at du hadde et fantastisk opphold. På vegne av hele hotellet, håper jeg at vi kan ønske deg velkommen igjen i fremtiden. Jeg ønsker deg en riktig fin dag.

Les hele anmeldelsen
5

Frokost og allergi

14. juli 2022, , siljejeanetteh

Nydelige rom og hyggelig betjening. Godt utvalg av glutenfritt, og god merking av allergener. Frokosten var en av de beste jeg har spist på et hotell. Rolig og behagelig atmosfære på hele hotellet. Ko…

Nydelige rom og hyggelig betjening. Godt utvalg av glutenfritt, og god merking av allergener. Frokosten var en av de beste jeg har spist på et hotell. Rolig og behagelig atmosfære på hele hotellet. Kommer gjerne tilbake hit.

Svar fra eier

28. juli 2022

Tusen takk for åpen og ærlig tilbakemelding etter ditt siste opphold hos oss. Vi er så stolt av hotellet vårt og våre ansatte og det er så kjekt å se at du hadde et fantastisk opphold. På vegne av hele hotellet, håper jeg at vi kan ønske deg velkommen igjen i fremtiden. Jeg ønsker deg en riktig fin dag.

Les hele anmeldelsen
5

Ferietur

6. juli 2022, , 263ruts

Her kommer vi mer enn gjerne tilbake. Fint og nytt hotell sentralt beliggende med kulturtilbud, shopping og turområder i nærområdet. Anbefaler også tur til Blefjell, kort kjøretur fra Kongsberg. Betje…

Her kommer vi mer enn gjerne tilbake. Fint og nytt hotell sentralt beliggende med kulturtilbud, shopping og turområder i nærområdet. Anbefaler også tur til Blefjell, kort kjøretur fra Kongsberg. Betjeningen var hyggelig og imøtekommende på alle vis. Fine, romslige og reine rom og treningsrom med utsikt i 10.etg. Godt utvalg til frokost og fint med varmmat til kvelds. God orden på buffet og i matsalen. Parkering i garasje med heis rett opp til resepsjon og rom. Takk for et svært vellykket opphold!

Svar fra eier

28. juli 2022

Hei, Tusen takk for tilbakemeldingen etter ditt opphold hos oss. Vi er så stolt av hotellet vårt og våre ansatte og det er så kjekt å se at du hadde et fantastisk opphold. På vegne av hele hotellet, håper jeg at vi kan ønske deg velkommen igjen i fremtiden. Jeg ønsker deg en riktig fin dag.

Les hele anmeldelsen
4

Nytt hotell sentralt i Kongsberg

4. juni 2022, Vegarshei, Norge, Erlend1973

Vi bodde på hotellet en helg i juni. Hotellet ligger sentralt i byen; rett ved butikker, restauranter, jernbanestasjon. Hotellet er helt nytt og rommene er fine. Her er parkering i kjelleren mot betal…

Vi bodde på hotellet en helg i juni. Hotellet ligger sentralt i byen; rett ved butikker, restauranter, jernbanestasjon. Hotellet er helt nytt og rommene er fine. Her er parkering i kjelleren mot betaling. Vi opplevde god service under oppholdet.

Svar fra eier

28. juli 2022

Hei, Tusen takk for åpen og ærlig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi er så stolt av hotellet vårt og våre ansatte og det er så kjekt å se at du hadde et fantastisk opphold. På vegne av hele hotellet, håper jeg at vi kan ønske deg velkommen igjen i fremtiden. Jeg ønsker deg en riktig fin dag.

Les hele anmeldelsen
4

Hyggelig opphold og god atmosfære

7. mai 2022, Haugesund, Norge, haraldja

Jeg bestillte 2 netter her på dette nye hotellet. Bilde på Facebook og hotellets hjemmesidene så spennende ut. Vel fremme i Kongsberg slet jeg litt med å finne inngangen til hotellet. Men dett…

Jeg bestillte 2 netter her på dette nye hotellet. Bilde på Facebook og hotellets hjemmesidene så spennende ut. Vel fremme i Kongsberg slet jeg litt med å finne inngangen til hotellet. Men dette ordnet seg med parkering i kjelleren. Dette må være det negative. Her ble jeg godt tatt i mot og mitt medlemskap i Nordic Choice ble belønnet. Jeg fikk et hjørnerom i 9 etasje. Heisen opp og jeg merket at jeg ville jeg trives. Kveldsmaten har jeg ikke noe å utsette på. Frokosten smakte veldig godt. Hyggelig personale også her. Restauranten og tak terassen er verdt et besøk. Ser for meg fine sommerdager her. Jeg anbefaler hotellet og kommer gjerne tilbake.

Svar fra eier

8. mai 2022

Hei Harald, Hjertelig takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse og dermed hjelpe oss med vårt kontinuerlige arbeid om å holde et høyt servicenivå på Clarion Collection Hotel Kongsberg. Vi er så glade for at du valgte å bo hos oss og at du hadde et trivelig opphold hos oss. Med vennlig hilsen Siri, Reception Manager

Les hele anmeldelsen

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.