Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Amanda Haugesund ,  Norge

Se alle hotell i Haugesund, Norge
  • Resepsjonen på Clarion Collection Hotel Amanda i Haugesund

Clarion Collection® Hotel Amanda

Haugesund,  Norge

Clarion Collection Hotel Amanda er et vakkert hotell med norsk filmhistorie i veggene. Hotellet ligger i Haugesund sentrum med utsikt utover Smedasundet. Hos oss får du frokost, fika og kveldsmat. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Amanda 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
518 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4,5
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Fantastisk, som alltid!

2. august 2020, Stavanger, Norge, 2606rikkes

Vi var veldig fornøyd med oppholdet vårt på Amanda! De ansatte var veldig behjelpelig og hyggelige. Rommet var rent og ryddig, og god plass! Frokosten var god, og utvalget var bra! Alt i alt, veldig f…

Vi var veldig fornøyd med oppholdet vårt på Amanda! De ansatte var veldig behjelpelig og hyggelige. Rommet var rent og ryddig, og god plass! Frokosten var god, og utvalget var bra! Alt i alt, veldig fornøyd!

Svar fra eier

3. august 2020

Hei dere, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Kjente at dette var godt å lese. Vi har virkelig hatt en travel sommer og ikke alt har gått på skinner. Derfor var dette veldig kjekt å lese. Ønsker dere en delig august og velkommen tilbake :)

Les hele anmeldelsen
2

Mange små og noen store mangler.

2. august 2020, Haugesund, Norge, j0n1366

For det første: rommet var av ok størrelse og pent innredet selv om noen av møblene var litt slitt. At det var noe støy utenfra får en finne seg i når en bor i en by og det er lørdag kveld. Så til det…

For det første: rommet var av ok størrelse og pent innredet selv om noen av møblene var litt slitt. At det var noe støy utenfra får en finne seg i når en bor i en by og det er lørdag kveld. Så til det som ikke var så bra og det verste først: når jeg forlot rommet opplevde jeg flere ganger (men ikke altid) at døren bel stående ulåst, resepsjonisten kom og kunne også se at døren ikke ble låst, hun lovet å ordne service på låsen så snart som mulig også blir det opp til fremtidige gjester å følge med at døren til rom 258 faktisk går i lås. Låsvrideren på innsiden av døren virket heller ikke, døren hadde antagelig seget ned så dersom jeg brukte kraft og løftet døren kunne jeg låse med vrideren men jeg turte ikke å la den stå låst over natten i tilfelle hotellet måtte evakueres eller noe siden det skulle ganske mye kraft til for å låse opp også. Det ene vinduet kunne ikke åpnes, handtaket var brekt eller falt av, handtaket lå i et skap på rommet sammen med noen andre deler som ikke tilhørte vinduet. Lampa på skrivebordet manglet lyspære (den var ikke bare røket men helt borte). Det var ingen kopper eller glass på rommet, ikke engang et glass på badet til tannpussen. Jeg fant en vannkoker gjemt inne i et skap men det var ingen teposer eller porsjonspakker med kaffe og altså ingen kopper. Det meste kunne sikkert løst seg med en tur ned i resepsjonen men jeg mener alle disse småfeilene burde blitt oppdaget av renholdere eller kvalitetskontroll og fikset FØR gjestene kommer.
Les hele anmeldelsen
5

Overnatting med familie

2. august 2020, Askøy, Norge, 8ABK7

Hotellet fremstod ryddig og rent. Personalet var svært serviceinnstilt og fant gode løsninger. Beliggenheten er like ved gågaten (handlegate) og havnen. Helt ypperlig. Dårlig med parkeringsmuligheter.…

Hotellet fremstod ryddig og rent. Personalet var svært serviceinnstilt og fant gode løsninger. Beliggenheten er like ved gågaten (handlegate) og havnen. Helt ypperlig. Dårlig med parkeringsmuligheter. For biler over 2,1 meter høye kan ikke byens parkeringshus benyttes. Frokosten var ok, men kan bli bedre.
Les hele anmeldelsen
1

Choice - Velg et annet hotell

28. juli 2020, , Tom S

Trist å oppleve at et hotell jeg har brukt mange ganger har forfalt på denne måten. Rommene er fortsatt brukbare, men servicen er fraværende. De bruker Covid-19 for å spare penger. Var der to netter.…

Trist å oppleve at et hotell jeg har brukt mange ganger har forfalt på denne måten. Rommene er fortsatt brukbare, men servicen er fraværende. De bruker Covid-19 for å spare penger. Var der to netter. Rommet ble ikke ryddet på grunn av Covid-19. Kveldsmaten var av en slik kvalitet at vi snudde å gikk ut uten å spise. Frokosten var tilnærmet kontinental frokost. IKKE EGG OG BCON! Kalde egg. Ikke eggeglass. Ikke teskjeer til å spise egget med. Ikke tomat, agurk eller paprika. Dette var siste gangen på dette hotellet i Haugesund. Heldigvis finnes det flere gode alternativer. Scandic, Maritim, Saga, Banken osv. Farvel Amanda!

Svar fra eier

3. august 2020

Hei Tom, Veldig tungt å lese, for jeg håper ikke dere gir oss opp. Vi har hatt utfordinger på leveranse, utfordring med å være nok ansatte på jobb. Ja, sommer ble tøff for oss. Skal ikke unnskylde noen ting som helst. Men bestillinger er gjort - både av bestikk og egge-glass. Og i neste uken er egg & bacon tilbake - da vi ikke kunne steke dette når vi har så mange gjester på huset. Da proriterte vi rydd av bord og oppvask. Så beklager så mye at dere fikk en slik opplevelse.

Les hele anmeldelsen
3

Helt ok

25. juli 2020, Kristiansand, Norge, I8164UZelizabethk

Vi ble møtt av en flott fru som var positiv og informerende fra første stund. Rommet var fint og vi fikk et renslig inntrykk. Inkludert i prisen fikk vi servert et lett varmt måltid på kvelden, noe vi…

Vi ble møtt av en flott fru som var positiv og informerende fra første stund. Rommet var fint og vi fikk et renslig inntrykk. Inkludert i prisen fikk vi servert et lett varmt måltid på kvelden, noe vi syns var sjarmerende og ga det lille ekstra. Noe vonde hodeputer og hard overmadrass. Det som trekker ned helhetsvurderingen for meg og min samboer var frokosten, det var et lite utvalg med blant annet tørre brødvarer og eggerøre. Parkering var litt langt unna, men i gjengjeld var det svært billig!
Les hele anmeldelsen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.392.009 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.