Tekniske problemer

Vi har tekniske problemer som gjør at det ikke er mulig å logge inn. Du kan fortsatt booke rom uten å være innlogget. Som medlem kan du selvfølgelig etterregistrere dine bonuspoeng så fort problemet er løst. Takk for tålmodigheten!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Astoria Hamar ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Astoria

Hamar,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel Astoria, en unik hotellperle i Hamar, en time fra Gardermoen. Frokost, Fika og kveldsmat er alltid inkludert i prisen. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Astoria 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Collection Hotel Astoria har perfekt beliggenhet sentralt i Hamar, en time med bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Vi har 135 fine rom og tilbyr konferansemuligheter for 70 personer.

Restaurant og bar

I hotellets restaurant serverer vi hver dag en innholdsrik frokostbuffet med en rekke økologiske produkter. Det er også her vi servere fika og kveldsmat hver kveld. Kveldsmaten består bl.a. av en varm hovedrett med tilbehør, suppe, salater og annet godt. Den er veldig populær blant våre gjester. Her kan du lese mer om mat og drikke hos oss.

Møte og konferanse i Hamar

Vår konferanseavdeling består av fire møterom med kapasitet for opptil 70 personer i kinooppsett. Møterommene ligger i hotellets første etasje, alle har dagslys og trinnløs adkomst. Møterommene har alt du trenger for å arrangere en vellykket konferanse. Her kan du lese mer om våre konferansemuligheter og ta kontakt for et tilbud

Opplev Hamar

Hamar byr på en rekke muligheter sommer som vinter. Ta en tur langs strandpromenaden hvor du kan se vårt berømte stupetårn, besøke Hedmarksmuseet og Domkirkeodden med bl.a. glasskatedralen over den 900 år gamle domkirken, klatreparken og Norsk Jernbanemuseet.  I sommersesongen kan du ta en tur med Skibladner, en av verdens eldste hjuldampere som fortsatt er i drift. Hamar har et urbant byliv med mange spennende spisesteder og butikker. Her finner du et variert kulturliv og hvert år arrangeres det en rekke festivaler. For nærmere informasjon se hamarregionen.no. 

Naturopplevelser

Hamar byr på mange muligheter hvis du ønsker deg et aktivt opphold. Langs Mjøsa er det fine områder for å gå turer eller ta deg en løpetur. Med Hamar som utgangspunkt finnes det mange muligheter for korte og lengre sykkelturer. Bare 15-20 minutters kjøring fra Hamar sentrum har du tilgang til flotte turområder sommer som vinter. 

Parkeringsmuligheter

Kommer du med bil kan du enkelt parkere i gatene utenfor hotellet, i parkeringshuset under Østre Torg som ligger vis-a-vis hotellet eller på brygga.

For deg som kommer på sykkel eller motorsykkel tilbyr hotellet trygg og gratis parkering i hotellets låste bakgård. Spør i resepsjonen ved ankomst så viser vi deg vei til denne.

Kontakt

  • Torggata 23 2317 Hamar , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Buss til Hamar busstasjon, 
Følg Stangeveien og Torggata – ca. 500 m til hotellet

Tog 

Tog til Hamar stasjon,
følg Torggata 300 m

Med fly

Oslo lufthavn Gardermoen
(ca. 1 time med bil eller tog)

Taxi

Vi anbefaler Taxi Hedmark, tlf +47 03650

Om Clarion Collection Hotel Astoria

Antall rom

135 rom - 150 sengeplasser

Antall konferanselokaler

4 stk - plass til opptil 70 deltagere

Avstand Oslo Lufthavn Gardermoen

89 km, ca. 1 time

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.412.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.