Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Hamar

Velkommen til Hedmark fylke og den vakre byen Hamar. Dette er en kulturrik by med moderne hotellrom midt i hjertet av byen. Opplev fantastisk natur eller handle i sjarmerende butikker – i Hamar har du det meste av aktiviteter rett utenfor døren.

Nærhet til shopping og domkirken

Hamar har en bosetningshistorie som går nærmere fire tusen år tilbake i tid, og i dag finnes det fortsatt flere historiske bygninger i byen. Clarion Collection Hotel Astoria i Torggata 23, har en perfekt beliggenhet i sentrale Hamar. Herfra er du ikke langt unna Hamar domkirke - den gamle domkirken fra 1100-tallet, det Norske Jernbanemuseumet og Vikingskipet, idrettshallen som ble bygget i forbindelse med OL i Lillehammer i 1994. I tillegg er du i nærheten av moderne klesbutikker og sjarmerende interiørbutikker. Det er lett å ta seg til og fra Hamar - byen er et knutepunkt for jernbanen, Riksvei 25 og E6. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger bare en 1 time unna med bil, og buss- og togstasjonen ligger noen hundre meter fra hotellet.

Storslått natur og interessant kultur

Hamar er en livlig by som ligger ved Norges største innsjø - Mjøsa. I byen finner du musuem, historiske bygg og et stort kulturtilb. Hvert år arrangeres det flere musikkfestivaler med store og kjente band. Hamar har også gode forutsetninger for utendørsaktiviteter som fiske, kajakkpadling, sykling og golf. Skibladner er verdens eldste hjuldamper/dampmaskin som den dag i dag kjører etter rutetrafikk og tar deg tilbake i tiden. Flyt over sjøen i det levende musuemet og slapp av i de storslåtte omgivelsene. I Mjøsa finnes det godt med fisk, spesielt ørret, og du trenger ikke fiskekort for å kaste snøre.

Konferanse, møter og lokaler i Hamar

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Hamar? Du finner utvalget vårt her.

 

Nærliggende destinasjoner

Gjøvik

Lillehammer

Gardermoen

Les mindre
8 hotell i Hamar
2.564.411.001 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.