Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Fredrikstad Fredrikstad ,  Norge

Se alle hotell i Fredrikstad, Norge

Quality Hotel™ Fredrikstad

Fredrikstad,  Norge

Med moderne arkitektur og design sentralt i Østfold er Quality Hotel Fredrikstad ideelt for gjennomføring av vellykkede konferanser, jobbreiser eller sosiale tilsetninger. Hotellet ligger midt i sentrum. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Fredrikstad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Quality Hotel Fredrikstad. Har du spørsmål om ditt besøk? Kanskje finner du svaret her.

Parkering

Lykkeberg Parkeringshus ligger under hotellet, og har enkel tilgang til hotellet via heis direkte til lobbyen. Parkeringsplassen eies og drives av Europark. Det koster kr 140,- pr. døgn. Det er ikke mulig å forhåndsreservere. I tillegg ligger Apenesfjellet Parkeringshus 2 minutter gange fra hotellet.

Middag

Vi serverer middag i restauranten mellom kl. 17:00 - 21:30. Restauranten tilbyr en à la carte-meny. Vi har et nytt team på kjøkkenet og vil gjerne at du tester maten vår. 

Treningsrom?

Det er ikke et eget treningsrom på hotellet, men vi har gjort en avtale om gratis trening for våre gjester ved Family Sports Club i Fredrikstad. Kom å ta en prat med oss i resepsjonen for mer informasjon og utlån av kort.

Wifi

Alle våre hotellrom og offentlige områder har gratis trådløst internett. Koble deg på nettverket Choice guest - så trenger du ikke passord. 

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker, kofferter og annet som gjestene våre kan bruke før, under og etter besøket.

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt når du dro? Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du kan trenge; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, hudlotion, skopuss og sy-kit. 

Har du glemt noe hos oss? 

Dersom du skulle være så uheldig å glemme noe på rommet, vil dette bli oppbevart på hotellet i 2 måneder. Alle gjenglemte ting må hentes på hotellet. Vi sender ikke gjenglemte ting i posten. Husk å ta en ekstra sjekk før du reiser. 

Nøyd Frisør

Om du har lyst på et frisørbesøk under oppholdet, har frisørene Amanda Wehler Nilsen og Cecilie Alvestad salong i hotellets første etasje. Her tilbys alt innen moderne hårpleie, styling og make-up, samt brudepakker. For priser og timebestilling, kontakt salongen direkte på telefon +47 69310190. Eller sjekk deres Facebook her.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Fredrikstad er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra 15.00
Utsjekking senest 11.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag og søndag: 07:30 - 10:30

Brasseriet Fredrikstad

Mandag - lørdag: 17:00 - 21:30
Søndag: stengt

Vår restaurant serverer à la carte. 

Lobbybar 

Mandag - lørdag: 15:00 - 01:00
Søndag: stengt

Den ligger ved siden av resepsjonen.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.