Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Oleana Bergen ,  Norge

 • Flott møterom med styrebord og behagelige stoler på Hotel Oleana

Hotel Oleana

Bergen,  Norge

Stilige Hotel Oleana er et unikt hotell ved Torgallmenningen og Den blå steinen i Bergen sentrum. Her har du byens mange tilbud like utenfor hotelldøren. Vi er et kontantfritt hotell.

Hotel Oleana 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Standard dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Våre Standard dobbeltrom er mellom ca. 15 - 26 kvadratmeter store. Rommene har enten en 160 cm bred dobbeltseng eller to 80 cm brede enkeltsenger. Her finnes klesskap, skrivebord og stol, TV, lenestol, minibar, helfigurspeil, hårføner og bagasjebenk. Noen rom har utsikt mot gaten og andre mot fjellsiden. Badene har dusj. Noen av rommene er knyttet sammen med en junior-suite.
 • Røyking ikke tillatt
 • Standardrom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Superior dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Våre romslige Superior dobbeltrom er mellom 19 - 26 kvadratmeter store, med en 150-160 cm bred dobbeltseng eller to 80 cm brede enkeltsenger. Her finnes klesskap, skrivebord og stol, TV, lenestol, minibar og vannkoker. Her er det også plass til en ekstraseng eller en babyseng, og flere av rommene er connecting-rom. På badet finnes hårføner, dusjsåpe, sjampo og balsam. Ett av rommene har bad med badekar, ellers har badene dusj. Noen av rommene vender mot byen, andre mot fjellsiden. Enkelte rom har også balkong.
 • Røyking ikke tillatt
 • Superiorrom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Deluxe dobbeltrom Maks 2 personer

Les mer
Deluxe dobbeltrom på 15 - 26 kvadratmeter har en 150-160 cm bred dobbeltseng eller en 180 cm bred dobbeltseng. Her finnes klesskap, skrivebord og stol, TV og lenestol eller sittegruppe, samt minibar og kaffemaskin. Noen rom har plass til en ekstraseng eller en babyseng, og noen av rommene er connecting-rom. På badet finnes hårføner, dusjsåpe, sjampo og balsam. To Deluxerom har badekar, de andre har dusj. Noen av rommene vender mot byen, andre mot fjellsiden.
 • Røyking ikke tillatt
 • Deluxe-rom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Suite Maks 2 personer

Les mer
Våre flotte suiter på hele 29 - 58 kvadratmeter har en 150-160 cm bred dobbeltseng eller en 180 cm bred dobbeltseng. Her finnes kommode, klesskap, skrivebord og stol, TV samt lenestol eller sittegruppe. Suitene har også minibar, kaffemaskin, morgenkåpe, tøfler og sysett. Noen av suitene har plass til en ekstraseng eller en babyseng. På badet finnes hårføner, morgenkåpe og tøfler, dusjsåpe, sjampo, balsam og bodylotion, samt vanity kit, shaving kit og dental kit. De fleste suiter har både dusj og badekar, de andre har dusj. Noen av suitene vender mot byen, andre mot fjellsiden. Enkelte suiter har også balkong.
 • Røyking ikke tillatt
 • Familierom
 • Frokost inkludert
Se priser og tilgjengelighet

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.