Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Tyholmen Arendal ,  Norge

Se alle hotell i Arendal, Norge

Clarion Hotel® Tyholmen

Arendal,  Norge

Clarion Hotel Tyholmen er et levende hotell beliggende på bryggekanten i sentrum av Arendal. Rom med sjøutsikt, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og konferanseavdeling gjør oss til et hotell for mye mer enn en overnatting. Vi er et kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Tyholmen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
470 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Supert

19. september 2020, Sandefjord, Norge, Ida J

Fine rom, sentralt, hyggelig personalet, digg frokost, kul bar. Likte så godt stilen på hotellet- hjemmekoselig og fint, fikk lyst til å la føttene krype under teppet ved peisen følelse. Noe av det be…

Fine rom, sentralt, hyggelig personalet, digg frokost, kul bar. Likte så godt stilen på hotellet- hjemmekoselig og fint, fikk lyst til å la føttene krype under teppet ved peisen følelse. Noe av det beste, som var prikken over i'en var rituals produktene de bruker i bad og dusj. Deilig å bli dullet litt ekstra med når man er på kjærestetur uten barna. 10/10!

Svar fra eier

12. oktober 2020

WOW! For en fantastisk tilbakemelding! Tusen takk for den. Velkommen tilbake til oss ved neste Arendalsbesøk:-)

Les hele anmeldelsen
4

Koselig hotel

11. september 2020, Skien, Norge, GreteNorway

Fin beliggenhet og fint rom med utsikt til sjøen. Rommet ble ikke rengjort og det var skuffende. Stol og sofa på rommet var flekkete og skittent. Kan ikke skylde på Korona. Har bodd på andre hotell i…

Fin beliggenhet og fint rom med utsikt til sjøen. Rommet ble ikke rengjort og det var skuffende. Stol og sofa på rommet var flekkete og skittent. Kan ikke skylde på Korona. Har bodd på andre hotell i sommer og der ble rommet ryddet og rengjort hver dag. Frokosten var bra med stort utvalg. Hyggelig og hjelpsom betjening i resepsjonen.
Les hele anmeldelsen
5

Perfekt beliggenhet.

21. august 2020, Åndalsnes, Norge, benttte

Ikke noe spesielt å utsette på vårt opphold. Alt var bra! Moderne oppusset rom. Ekstra pluss at de hadde Rituals produkter på badet. Vi hadde sjøutsikt med en god stol foran vinduet. Bare å slappe av…

Ikke noe spesielt å utsette på vårt opphold. Alt var bra! Moderne oppusset rom. Ekstra pluss at de hadde Rituals produkter på badet. Vi hadde sjøutsikt med en god stol foran vinduet. Bare å slappe av mens en titter på båtlivet utenfor. 👍🏼 God frokost med godt utvalg. Beliggenheten er perfekt i sentrum av vakre Arendal. Rett ved alt. Anbefaler dette hotellet!

Svar fra eier

26. august 2020

Tusen takk for flott tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell med fin beliggenhet

7. august 2020, Oslo, Norge, rgr920

Bra hotell med fin beliggenhet. Stort rom som hadde flott utsikt til sjøen.Skuffende at rommet ikke ble rengjort selv om vi bodde på hotellet i flere dager. God frokost, men kunne hatt bedre brød/grov…

Bra hotell med fin beliggenhet. Stort rom som hadde flott utsikt til sjøen.Skuffende at rommet ikke ble rengjort selv om vi bodde på hotellet i flere dager. God frokost, men kunne hatt bedre brød/grovt brød.

Svar fra eier

22. august 2020

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Pga corona situasjonen har hotellet valgt å ikke rengjøre borom, for å skåne våre ansatte mest mulig. Kjempe bra at dere var fornøyd med frokosten og har tatt videre med kjøkkensjefen angående bedre brød/grovt brød. Ønsker deg en fortsatt god sommer og håper dere vil ta turen innom oss neste gang dere er i Arendal.

Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell som ligger nær sentrum og havna.

7. august 2020, Klepp, Norge, sigbjornr

Dette er et hotell som er lett å finne og har gode parkeringsplass, med ladeplass for oss som kommer med elbil. Parkering pr. døgn var kr.170 og vi betalte kr. 3 pr. kw. Når vi ladet. Fin utsikt fra r…

Dette er et hotell som er lett å finne og har gode parkeringsplass, med ladeplass for oss som kommer med elbil. Parkering pr. døgn var kr.170 og vi betalte kr. 3 pr. kw. Når vi ladet. Fin utsikt fra rommet og der var rent og pent. Frokosten var ikke slik jeg er hadde for ventet. Og så skulle vi velt et klokket slett når vi skulle spist frokost. Første dagen kom alle på samme tid og det var vanskelig og holde meteren. Hyggelige folk som jobbet der. Kommer nok snart tilbake igjen.

Svar fra eier

22. august 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på. Leit å høre at frokosten ikke var som forventet. Når det gjelder 1-meters regelen gjør vi vårt ytterste for å skape trygge opplevelser i en vanskelig situasjon, og trenger også at alle bidrar. Ønsker deg en fortsatt god sommer og håper vi sees igjen.

Les hele anmeldelsen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.404.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.