Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Tyholmen Arendal ,  Norge

Se alle hotell i Arendal, Norge

Clarion Hotel Tyholmen

Arendal,  Norge

Clarion Hotel® Tyholmen er et levende hotell beliggende på bryggekanten i sentrum av Arendal. Rom med sjøutsikt, restaurant Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og konferanseavdeling gjør oss til et hotell for mye mer enn en overnatting.

Clarion Hotel Tyholmen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Tyholmen

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
338 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Bra som alltid

24. juni 2017, Stavanger, Norge, Jonne O

Clarion Hotel Tyholmen leverer igjen som vanlig. Rom ble bestilt på nett og som vanlig ble ankomsten godt mottat av personalet i resepsjonen. Romnet var stort og godt med utsikt over fjorden. Jeg sjek…

Clarion Hotel Tyholmen leverer igjen som vanlig. Rom ble bestilt på nett og som vanlig ble ankomsten godt mottat av personalet i resepsjonen. Romnet var stort og godt med utsikt over fjorden. Jeg sjekker alltid badet først, og der hang det selvfølgelig gråblå, myke, gode håndklær. Etter en god natt søvn var fokosten flott som vanlig, med varme og kalde retter. Det eneste som trekker ned er parkeringen. Hotellet har ikke egen parkeringsplass, men man kan være heldig å finne plass like utenfor døren på de kommunale parkeringssplassene.
Les hele anmeldelsen
5

Helg i byen

19. juni 2017, Arendal, Norge, 270geirm

Valgte en helg i byen, og foretrekker dette hotellet etter å ha vært der før. Hadde nok et fantastisk opphold på hotellet. Servicen og humøret på hun i resepsjon var fantastisk, Rommet var flott og ry…

Valgte en helg i byen, og foretrekker dette hotellet etter å ha vært der før. Hadde nok et fantastisk opphold på hotellet. Servicen og humøret på hun i resepsjon var fantastisk, Rommet var flott og ryddig, badet rent og praktisk (noe som er viktig for meg), frokost var svært god og hele helgen ble perfekt. Hotellet kan anbefales.

Svar fra eier

20. juni 2017

Hei, Tusen takk for at du valgte oss igjen, og for en kjempehyggelig tilbakemelding! Vi håper det ikke er siste gang vi ses! Ha en fin sommer!

Les hele anmeldelsen
4

Byens beste

18. juni 2017, Oslo, Norge, Kurt2015Paris

Det er alltid hyggelig å komme dit. Vennlige mennesker møter deg over alt, frokost er helt utrolig og en flott opplevelse. Utsikt, plassering, parkering (også like ved fjellhall)... Alt er på plass. D…

Det er alltid hyggelig å komme dit. Vennlige mennesker møter deg over alt, frokost er helt utrolig og en flott opplevelse. Utsikt, plassering, parkering (også like ved fjellhall)... Alt er på plass. Du tar en runde i byen på en time og får med deg det meste av verdi. Om noe, uten å ha spist der selv!, så skulle jeg ønske en meny som var mer preget av andre innslag, som fisk f.eks.

Svar fra eier

19. juni 2017

Hei Kurt, Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, og for besøket! Det var synd du ikke besøkte Kitchen & Table denne gang, på sommerens meny har vi både fiskesuppe, blåskjell og kveite. Velkommen tilbake til oss!

Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig besøk

5. juni 2017, , Trond F

Hotellet var veldig lett å finne med parkering rett utenfor. Hotellets plassering er helt i vannkanten i Arendal og ligger nesten midt i sentrum. Nærheten til sentrum hørte vi ingenting til selv om vi…

Hotellet var veldig lett å finne med parkering rett utenfor. Hotellets plassering er helt i vannkanten i Arendal og ligger nesten midt i sentrum. Nærheten til sentrum hørte vi ingenting til selv om vi overnattet natt til lørdag. Betjeningen var helt nydelige og bidro sterkt til at besøket ble så bra som det ble.

Svar fra eier

19. juni 2017

Hei Trond, Tusen takk for besøket, og hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Utmerked rom og god frokost

30. mai 2017, Sande, Norge, Bernt_A_T

En natt på Tyholmen kan anbefales. Gode senger, rimelig fresh rom. Frokosten hadde klasse. Hotellet ligger sentralt i Arendal, men er ikke utsatt for støy. Og med en så sentral beliggenhet så kan ogs…

En natt på Tyholmen kan anbefales. Gode senger, rimelig fresh rom. Frokosten hadde klasse. Hotellet ligger sentralt i Arendal, men er ikke utsatt for støy. Og med en så sentral beliggenhet så kan også byens øvrige tilbud benyttes.

Svar fra eier

1. juni 2017

Hei Bernt, Tusen takk for besøket, og hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss ved neste anledning!

Les hele anmeldelsen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt

Ny abonnent? Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få velkomsttilbud på 25 % rabatt
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.500.291.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.