Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Jazz

Borås,  Sverige

Comfort Hotel Jazz er et moderne byhotell i hjertet av Borås. Shopping og restauranter finner du i gangavstand fra hotellet, og 2 km unna venter Borås Dyrepark. Comfort Hotel Jazz byr dessuten på relaxavdeling, parkering og det populære Brasseriet.

Comfort Hotel Jazz 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Jazz

Comfort Hotel Jazz ligger midt i Borås, et steinkast fra restauranter og shopping, og bare to kilometer fra Borås' dyrepark. Hos oss kan du slappe av i relax-avdelingen, og besøke den populære restauranten Brasseriet.

Midt i Borås

Comfort Hotel Jazz ligger med beste beliggenhet midt i sentrale Borås. I gangavstand har du Borås sentrum med butikker og fornøyelse. Vil du oppleve noe spesielt allerede på hotellet? Ikke gå glipp av vår samling av jazzfotografier (yes, derav hotellnavnet) signert Bengt H. Malmqvist.

Restaurant Brasseriet

På gateplan ligger den populære restauranten og baren Brasseriet, det selvsalgte valget for en middag eller drink i sentrale Borås. Brassieriet er en velkjent møteplass for de fastboende, og tilbyr alt fra dagens lunsj til afterwork og konserter med populære artister.

Relaxavdeling med treningsrom

På Comfort Hotel Jazz kan du koble av i vår herlige relaxavdeling med badstue, kanskje etter at du har tatt en treningsøkt i hotellets treningsrom?

Gratis er godt

Vi synes ikke du trenger å legge igjen masse penger på unødvendige greier. Derfor byr vi alltid på kaffe og te (selvfølgelig økologisk og handlet rettferdig), og du surfer trådløst uten å betale en krone, over hele hotellet. Vil du vite mer hva vi tilbyr? Her er svarene på de vanligste spørsmålene om Comfort Hotel Jazz.

Kontakt

  • Telefon: +46 33 799 45 00
  • Faks: +46 33 799 45 08
  • E-post: co.jazz@choice.se
  • Org. nr: 556122-0723
  • Allègatan 21 50332 Borås , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Borås Rececentrum

Tog

Borås C

Fra Göteborg Landvetter Airport

Swebus til Borås Rececentrum

Taxi

Vi anbefaler Sverigetaxi Borås,
telefon +46 33 12 70 70

 

Om Comfort Hotel Jazz

Antall hotellrom

97 stk - 189 senger

Antall koferanselokaler

1 stk - plass til 32 deltagere

Avstand flyplass

Fra Landvetter Airport: 42 km, ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Borås Rececentrum: 500 m

Om Comfort Hotel

2.280.169.511 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK