Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Jazz Borås ,  Sverige

Se alle hotell i Borås, Sverige

Comfort Hotel® Jazz

Borås,  Sverige

Comfort Hotel Jazz er et moderne byhotell i hjertet av Borås. Shopping og restauranter finner du i gangavstand fra hotellet, og 2 km unna venter Borås Dyrepark. Comfort Hotel Jazz byr dessuten på relaxavdeling og parkering. Vi er et kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Jazz 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Comfort Hotel Jazz i Borås. Her er litt smart info for deg som har lyst til å bo hos oss.

Parkering

Det enkleste er å parkere i vår varme garasje rett under hotellet. Derfra tar du heisen rett til rommene, resepsjonen og relaxen. For deg er eller vil bli Nordic Choice Club-medlem, betaler du kun 130 SEK per natt, ikke-medlemmer betaler 160 SEK. Utenfor får du kun parkere i to timer om gangen, i tidsrommet som er angitt. Kostnaden er 20 SEK per time.

Hvordan er det med rengjøring av rommet mitt?

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen kl 22 dagen før).

Bagasjerom

Rett ved resepsjonen finner du et bagasjerom du kan plassere bagasjen din før innsjekk eller etter utsjekk.

Gratis wifi

Alle som bor hos oss har fri tilgang på trådløst nett, over hele hotellet. Nettverket heter Comfort Hotel Jazz og passordet er Comfort99, så er det bare å surfe!

Dyrevennlig

På Comfort Hotel Jazz er dine firbente venner også velkommen. For 250 SEK/opphold får de også overnatte på hotellet. For førerhunder betaler du selvfølgelig ingenting, men si gjerne fra til oss på forhånd, slik at vi kan finne et passende rom for deg og hunden din.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Jazz er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet betyr det en tryggere arbeidsplass, og vi får mer tid til gjestene våre. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl 15.00
Utsjekking senest kl 12.00

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag: 07.00 - 10.30
Søndag: 07.30 - 11.00

Restaurant Brasseriet

Mandag - Fredag 15.00 - 20.30
Lørdag: 14.00 - 20.30
Søndag: 14.00 - 20.30

Treningsrom & Badstue - åpningstider

Åpent til 22.00 hver dag.

Vi har valgt å begrense antall personer som kan være i treningsstudioet og badstuen samtidig. Kom til resepsjonen for å sjekke tilgjengelighet, er det ledig får du nøkkel og tilgang.

 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.