Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby er et konferansehotell med personlig preg, beliggende sentralt i gamlebyen i Wisby. Med småbåthavnen som nærmeste nabo byr hotellet på en unik mulighet til å oppleve denne UNESCO-vernede Hansabyen fra middelalderen.

Clarion Hotel Wisby 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Wisby

På Clarion Hotel Wisby finner du lokaler både for de små og store event, med historiske omgivelser midt i Visby.

Spegelsalen

Spegelsalen er hotellets 140 kvadratmeter store festetasje. Som navnet antyder er det en storslagen salong med plass til 120 gjester tilbords. Her arrangeres alt fra enklere buffet til eksklusive bryllup- og bankettmiddager. Og selvfølgelig finnes det muligheter for underholdning og dans.

Hansarummet

Hansarummet er et hvelv fra middelalderen, rikt dekorert med blyinnfattede, malte vinduer. I Hansarummet arrangerer vi vigsler, dåp og små middagsarrangement. Lokalet passer perfekt til lunsjmøter og private sammenkomster.

Trädgården

Hver sommer tilbyr Clarion Hotel Wisby et helt unikt uteareal på 300 kvadratmeter i vår hage. Lokalet rommet opptil 200 middagsgjester, og opp til 400 coctailgjester. Her arrangerer vi alt fra bryllup og dåp til bursdager og diverse bedriftsarrangement. Trädgården kan også brukes som utstillingslokale eller produktlanseringer. Vi skaper og skreddersyr etter dine ønsker - kontakt oss, så forteller vi mer!

Vinterträdgården

Hotellets hjerte, den fine vinterhagen, er et perfekt lokale for en vernissage, mingling eller lignende event. Det moderne glasstaket slipper inn mye lys, og er en heftig kontrast til middelalderveggene og den åpne peisen som også finnes i lokalet.

Fest og bryllup i Visby

La oss arrangere! Vi kan ta hånd om hele arrangementet, eller deler av det- alt ettersom hva du ønsker. Bryllupet deres er den viktigste dagen i deres liv. Mange vil invitere nære og kjære for å dele stunden, mens andre ønsker det mer intimt. Hvilken størrelse dere vil ha på bryllupet er selvfølgelig helt opp til dere, men det er lurt å starte planleggingen god tid i forveien.

Aktiviteter i Visby

Vi kan også hjelpe til med å arrangere ulike aktiviteter, alt fra historiske middager, matlagingsaktiviteter og smakskvelder med vin, brød, ost og sjokolade - eller hvorfor ikke arrangere en egen afternoon tea?

Skreddersydd meny og buffet

Vår restaurant Kaptenshuset kan tilby en rekke faste menyer og buffetforslag, men skreddersyr gjerne etter deres spesielle ønsker.

Kapasitet

Under vises makskapasitet for våre eventlokaler.

Spegelsalen

Runde bord 120 personer
Langbord 120 personer
Mingel 150 personer

Trädgården

Runde bord 240 personer
Langbord 240 personer
Mingel 300 personer

Vinterträdgården

Runde bord 50 personer
Langbord 50 personer
Mingel 75 personer

Kopparsalen

Mingel 75 personer

Booke event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +46 498 25 75 00 eller via grupp.cl.wisby@choice.se

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK