Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

84% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 662 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
1

Svært dårlig luft på rommene - alt for varmt og ingen mulighet til å regulere eller åpne vinduer

12. februar 2016, Trondheim, Norge, 218p_lm

Muligheten til å ordne seg et sunt sovemiljø er små. Mitt rom var hermetisk lukket uten vinduer å åpne, og et klimaanlegg som ikke ville senke temperaturen. I tillegg svært tørr luft. Dette førte til…

Muligheten til å ordne seg et sunt sovemiljø er små. Mitt rom var hermetisk lukket uten vinduer å åpne, og et klimaanlegg som ikke ville senke temperaturen. I tillegg svært tørr luft. Dette førte til elendig søvn og påfølgende sykdom. Dette overskygget dessverre alle de positive sidene ved hotellet.
Les hele anmeldelsen
4

Familie på snarvisitt

11. februar 2016, Ålesund, Norge, 60stianv

Stort trekk for mangel på parkering( bare et problem om du kjører bil som er over 2,2 meter høyde. Men var ingen hjelp å få fra hotellets sin side. Her burde de ha en backip plan) ellers er hotellet…

Stort trekk for mangel på parkering( bare et problem om du kjører bil som er over 2,2 meter høyde. Men var ingen hjelp å få fra hotellets sin side. Her burde de ha en backip plan) ellers er hotellet flott og nytt med en fantastisk frokost😁 og veldig trivelige folk som jobber der. Rommene var rene og nye.
Les hele anmeldelsen
5

Trivelig hotell

11. februar 2016, Midt-Norge, Norge, 738perkristianl

Var der på en todagerskonferanse, alt funka supert. Hotellet har alt hva hjertet måtte ønske. KJEMPEGODE SENGER. God mat og ypperlig frokost. Kommer til å dra dit igjen, også privat. Nært til Pirbadet…

Var der på en todagerskonferanse, alt funka supert. Hotellet har alt hva hjertet måtte ønske. KJEMPEGODE SENGER. God mat og ypperlig frokost. Kommer til å dra dit igjen, også privat. Nært til Pirbadet og hurtigbåt og god kommunikasjon til byen og til flyplass.
Les hele anmeldelsen
4

Kult hotell med lite sjel.

9. februar 2016, Norge, Bjornar2013

Hotellet ligger på Brattøra ca 15 min gange fra sentrum. Hotellet er litt rart utenpå, men innvendig er det mange kule detaljer. Bestillte ett deluxe rom som var noen kvm større enn de andre, men rom…

Hotellet ligger på Brattøra ca 15 min gange fra sentrum. Hotellet er litt rart utenpå, men innvendig er det mange kule detaljer. Bestillte ett deluxe rom som var noen kvm større enn de andre, men rommet hadde lite sjel og badet var veldig trangt med ett lite badekar. Bestiller vanlig rom neste gang.
Les hele anmeldelsen
5

Topp hotell, flott utsikt og nydelig frokost

9. februar 2016, , Anri H

Et kjempeflott hotell som ligger flott til i Trondheim. Fin avstand til sentrum, buss, servedigheter, shopping m.m. Anbefaler på det sterkeste å besøke pirbadet som hotellet har samarbeid med. Ein flo…

Et kjempeflott hotell som ligger flott til i Trondheim. Fin avstand til sentrum, buss, servedigheter, shopping m.m. Anbefaler på det sterkeste å besøke pirbadet som hotellet har samarbeid med. Ein flott opplevelse, vegg i vegg med hotellet. Frokosten var ypperlig, fantastisk bra utvalg. I tillegg hadde dei utrolig gode juicer. Svært positivt med eit engasjerende mijøhensyn. Personalet var svært hjelpsomt, og hyggelig. Rommet vi fekk var det flott utsikt i fra. Alt i alt helt topp!
Les hele anmeldelsen
2.280.169.511 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK