Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

84% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 456 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Nytt og flott, ren luksus

30. juni 2015, Kristiansand, Norge, KongHans1

Her er det ikke spart på noe. Fra en stor restaurant kan du forsyne deg fra en meget rikholdig frokost. Rent og pent med betjening som ønsker deg en god morgen. Sløv brødkniv, som vanlig i de fleste h…

Her er det ikke spart på noe. Fra en stor restaurant kan du forsyne deg fra en meget rikholdig frokost. Rent og pent med betjening som ønsker deg en god morgen. Sløv brødkniv, som vanlig i de fleste hoteller. Fant heller ikke ut hvordan jeg fikk tekst på utenlandske filmer på viasat. Trakk en stjerne for det (Pirk - selvsagt) Er du der som kongressdeltaker er det ideelt å bo der. 10 minutter å gå til sentrum i noe trafikkerte gater, hvis du bor der for å bo i Trondheim uten spesiell tilknytning til det som foregår på hotellet. Det som går igjen er utrolig trivelig betjening i alle ledd. Ingen påtatt vennlighet. Bra!
Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell, treg roomservice

30. juni 2015, Kristiansund, Norge, allegodeting

Vi bestilte deluxe rom, og ønsket å få en fin beliggenhet siden vi var på bryllupsreise- og det fikk vi også- fantastisk rom med utsikt utover til munkholmen Rommet var pent innredet og rent. Minibar,…

Vi bestilte deluxe rom, og ønsket å få en fin beliggenhet siden vi var på bryllupsreise- og det fikk vi også- fantastisk rom med utsikt utover til munkholmen Rommet var pent innredet og rent. Minibar, kaffemaskin, strykejern, myke senger, badekar og god størelse på rommet. Trivelige ansatte, men det virker som om de er underbemannet i resepsjonen- Vi gjorde flere forsøk på roomservice, men måtte alle gangene gå ned til resepsjonen selv for å legge inn vår bestilling, siden ingen tok telefonen.
Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk! Anbefales :)

25. juni 2015, Brekstad, Norway, Ingvild B

Har bodd flere ganger på Clarion Hotel & Congress Trondheim, og er like fornøyd hver gang. Resepsjonspersonellet er utrolig hjelpsomme og yter god service både ved ankomst, avreise og underveis i opph…

Har bodd flere ganger på Clarion Hotel & Congress Trondheim, og er like fornøyd hver gang. Resepsjonspersonellet er utrolig hjelpsomme og yter god service både ved ankomst, avreise og underveis i oppholdet. Rommene er flotte og rene, og sengene er kjempegode. Hotellets beliggenhet ved Fosenkaia er også god, med kort vei(gangavstand) til både båtforbindelse og inn til sentrum (et par hundre meter å gå). I sentrum finnes det aller meste av shopping, uteliv og barer, restauranter, kinoer, Nidarosdomen, Studentsamfundet, matbutikker, taxi osv. Flybussen fra Værnes stopper rett utenfor hotellet, og det er flere holdeplasser til lokalbuss i nærheten. Har forsåvidt ingenting å utsette på verken hotellet, personellet, renholdet eller noe. Anbefales!!
Les hele anmeldelsen
5

På en rosa sky

13. juni 2015, , Margrete T

Fantastisk hotel. Gode senger, flott service, fine rom og god mat. Fantastisk utsikt fra astrum skybar og gode drinker. Kom opp fra frokost til striglet rom. De gir det lille ekstra for at gjestene sk…

Fantastisk hotel. Gode senger, flott service, fine rom og god mat. Fantastisk utsikt fra astrum skybar og gode drinker. Kom opp fra frokost til striglet rom. De gir det lille ekstra for at gjestene skal ha et fantastisk opphold. Prikken over I'en var at de hadde organisert rotet vårt, det kaller jeg det lille ekstra!
Les hele anmeldelsen
4

Spesielt, men kjempefint hotell

13. juni 2015, , Thereseeeee

Nyrenovert og flott hotell ved sjøen. Ikke langt til sentrum eller togstasjon. Vi fikk et pent rom med gode senger og hyggelig betjening. Frokosten var OK. Når du først er her må du også prøve skybare…

Nyrenovert og flott hotell ved sjøen. Ikke langt til sentrum eller togstasjon. Vi fikk et pent rom med gode senger og hyggelig betjening. Frokosten var OK. Når du først er her må du også prøve skybaren på toppen.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK