Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Trondheim, Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

84% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 934 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Skuffet.

21. oktober 2016, Oslo, Ivar H

Under innsjekking er det ikke mulig å få rabatter som arbeidsgiver eller forbund har forhandlet fram, fordi jeg var så dum å booket online. Videre er dobbelt rommet utstyrt med håndklær til 1 person…

Under innsjekking er det ikke mulig å få rabatter som arbeidsgiver eller forbund har forhandlet fram, fordi jeg var så dum å booket online. Videre er dobbelt rommet utstyrt med håndklær til 1 person. Den dyreste ekstern parkeringen jeg har vert borti. Ikke annet å si enn at jeg er skuffet over første inntrykket. Joda, elegant. Men under par. Ikke verdt pengene.
Les hele anmeldelsen
5

Diggeste hotellputene og frokosten

20. oktober 2016, Oslo, Norge, Kenny O

Utrolig gode og deilige hotellputer. Frokosten var nydelig, mengder å velge mellom. Veldig god service fra personalet. Fikk også større rom da de hadde få "vanlige" rom igjen, så det hjalp også. God u…

Utrolig gode og deilige hotellputer. Frokosten var nydelig, mengder å velge mellom. Veldig god service fra personalet. Fikk også større rom da de hadde få "vanlige" rom igjen, så det hjalp også. God utsikt, rent og ryddig, stor dusj.
Les hele anmeldelsen
4

Flott Hotel med alt på stell

19. oktober 2016, , Lars S

Rommet var moderne ,reint og pent. Lå ved siden av ett shoppingsenter .Gratis kaffemaskin. Frokosten var en av de beste jeg har sett. Anbefaler hotellet til alle som vil ha en meget god opplevelse.Ho…

Rommet var moderne ,reint og pent. Lå ved siden av ett shoppingsenter .Gratis kaffemaskin. Frokosten var en av de beste jeg har sett. Anbefaler hotellet til alle som vil ha en meget god opplevelse.Hotellet ligger litt på utsiden av sentrum. Traileren parkerte jeg gratis på hottelets område.
Les hele anmeldelsen
4

veldig bra hotell

18. oktober 2016, , Stig B

veldig hyggelig mottakelse ved innsjekk, fint og rent rom med alle nødvendige fasiliteter. Meget god frokost, savner at det sjenkes kaffe ved frokosten. Godt utvalg av mat. Baren/restauranten på toppe…

veldig hyggelig mottakelse ved innsjekk, fint og rent rom med alle nødvendige fasiliteter. Meget god frokost, savner at det sjenkes kaffe ved frokosten. Godt utvalg av mat. Baren/restauranten på toppen tilbyr god mat og drikke.
Les hele anmeldelsen
4

Helgetur

16. oktober 2016, Oslo, Norge, Airborne2012

Vært her før, et meget bra hotell, som flere skriver så er det dyrt å parkere her, men veldig lettvint å parkere i garasjen for så å ta heisen opp i hotellet.. Bra rengjort og fine rom, men et stikk m…

Vært her før, et meget bra hotell, som flere skriver så er det dyrt å parkere her, men veldig lettvint å parkere i garasjen for så å ta heisen opp i hotellet.. Bra rengjort og fine rom, men et stikk må jeg komme med, i dusjen på badet var det ikke glassdør, bare åpent, noe som resulterte i at det sprutet vann utover hele gulvet, det synes jeg er for dårlig på et fint og flott hotell som dette er.. De ansatte mente gulvet hellet gal vei, men det spiller liten rolle når problemet hadde vært en dør der, da hadde ikke vannet sprutet videre inn på badegulvet... Ellers er frokosten meget bra her, bør oppleves.. Grei gangavstand inn til sentrum..
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.