Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Trondheim, Norge – book nå

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

84% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 738 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Konferanse

30. april 2016, Trondheim, Norge, annelB973CB

Nok et bra opphold på hotellet på konferanse. Selv om det var hotellstreik ble det et bra opphold. Det eneste som manglet var rydding på rommet de dagene vi bodde der, men det var helt greit, klarer m…

Nok et bra opphold på hotellet på konferanse. Selv om det var hotellstreik ble det et bra opphold. Det eneste som manglet var rydding på rommet de dagene vi bodde der, men det var helt greit, klarer meg godt uten opptil seng et par dager. Kjempegod mat hele veien, frokost, lunsj, middag og festmiddag.
Les hele anmeldelsen
5

Veldig bra hotell

30. april 2016, Jevnaker, 282perg

Hadde et veldig bra opphold til tross for streik. De som var igjen stod virkelig på for at gjestene skulle få en god opplevelse på hotellet!! Beliggenheten er bra med nærhet til sjøen og allikevel kor…

Hadde et veldig bra opphold til tross for streik. De som var igjen stod virkelig på for at gjestene skulle få en god opplevelse på hotellet!! Beliggenheten er bra med nærhet til sjøen og allikevel kort vei til severdigheter.
Les hele anmeldelsen
5

En gang CLARION , alltid Clarion

28. april 2016, Trondheim, Norge, 425steinarj

Servicen var meget god som vanlig , unge blide mennesker. Siste gang jeg overnattet var jeg der tre netter. En del av personellet var i streik så rommet ble ikke 100% rengjort, men fikk da reine håndk…

Servicen var meget god som vanlig , unge blide mennesker. Siste gang jeg overnattet var jeg der tre netter. En del av personellet var i streik så rommet ble ikke 100% rengjort, men fikk da reine håndklær hver dag. Maten er god og utvalget meget bra.Har jobbet for Hurtigruten i 30 år så jeg har greie på god mat.
Les hele anmeldelsen
4

Bra konferansehotell i Trondheim

27. april 2016, Oslo, Norge, 337knutt

Hotell med god plass til konferanser. Hyggelig personale. Helt greie rom. Flott skybar. Bra frokost og lunch. I blant noe kø til heiser. Kunne tenkt meg å bruke trapp til lavere etasjer, men fant den…

Hotell med god plass til konferanser. Hyggelig personale. Helt greie rom. Flott skybar. Bra frokost og lunch. I blant noe kø til heiser. Kunne tenkt meg å bruke trapp til lavere etasjer, men fant den aldri.
Les hele anmeldelsen
5

Ypperlig konferansehotell

26. april 2016, Oslo, Norge, Elisabeth G

Jeg var her som utstiller på en tredagers konferanse. Alt gikk på skinner. Hotellet er romslig, fint, nytt og rent. Personalet er hyggelig. Maten var over all forventning. Særlig imponert over festmid…

Jeg var her som utstiller på en tredagers konferanse. Alt gikk på skinner. Hotellet er romslig, fint, nytt og rent. Personalet er hyggelig. Maten var over all forventning. Særlig imponert over festmiddagen til 400 personer - veldig god! Det eneste vi reagerte på som vi ikke har vært med på før som utstiller var at hotellet tok seg betalt for leie av alt utstyr til stamden, som f.eks stoler, bord, duk, skåler eller lignende.

Svar fra eier

27. april 2016

Kjære Elisabeth G, Tusen takk for en flott tilbakemelding. Jeg kjenner jeg blir både veldig stolt, ydmyk og utrolig glad. Slike tilbakemeldinger er veldig hyggelig lesing, og noe jeg med entusiasme deler med mine medarbeidere. Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag, og velkommen tilbake igjen ved en senere anledning. Med vennlig hilsen Hilde Alice Kvenrød, General Manager

Les hele anmeldelsen
2.311.63.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK