Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

84% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 523 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Skikkelig bra hotell

27. august 2015, Stavanger, Norway, Frode F

Med bra frokost:) Greit rom, bra utsikt og midt i sentrum. God utsikt fra takrestaurant/bar. Utsikt fra rom mot fjorden, munkholmen og hurtigrutekaien. Ikke så mye mer å si enn at dette anbefales, så…

Med bra frokost:) Greit rom, bra utsikt og midt i sentrum. God utsikt fra takrestaurant/bar. Utsikt fra rom mot fjorden, munkholmen og hurtigrutekaien. Ikke så mye mer å si enn at dette anbefales, så bare å bo her.
Les hele anmeldelsen
5

Great service

22. august 2015, Rana, 357sanders82

Flott hotell, god service og prima frokost. Astrum Sky bar bør oppleves. Start dagen med den gode frokosten og ta kveldsdrinken/middag i Astrum Sky Bar. Opplevelse! Eneste minus er at bilparkeringen…

Flott hotell, god service og prima frokost. Astrum Sky bar bør oppleves. Start dagen med den gode frokosten og ta kveldsdrinken/middag i Astrum Sky Bar. Opplevelse! Eneste minus er at bilparkeringen e relativt kostbar.
Les hele anmeldelsen
5

En natt

20. august 2015, , TN1979

Fantastisk flott hotell fra ende til annen. Super service i front,og service i skybaren effektiv, kunnskapsrik og blid😊 Meget fint rom med utsikt utover fjorden. Stilrene baderom med akkurat passe…

Fantastisk flott hotell fra ende til annen. Super service i front,og service i skybaren effektiv, kunnskapsrik og blid😊 Meget fint rom med utsikt utover fjorden. Stilrene baderom med akkurat passe plass. Rosinen i pølsa var dog frokosten! Helt praktfull med masse og velge i. Kokken steker omelett på bestilling og de hadde en superdigg vaffelstasjon 😊 Om det var noe man skulle pirke i, så kunne en av de mange hyggelige servitørene kanskje gått seg en runde med kaffepåfyll - da det var stille enda da vi kom... Men det blir pirk! 😊 Topp karakter med andre ord!
Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk god frokost, og knallfine rom!

20. august 2015, Bjugn, Norge, Maria M

Jeg og samboeren min bestemte oss for å dra til Trondheim for å tilbringe litt tid med hverandre, og ville prøve det relativt nye hotellet på piren i Trondheim. Må få si at det ser helt fantastisk ut,…

Jeg og samboeren min bestemte oss for å dra til Trondheim for å tilbringe litt tid med hverandre, og ville prøve det relativt nye hotellet på piren i Trondheim. Må få si at det ser helt fantastisk ut, både innvendig og utvendig. Rommene er kjempefine, og frokosten som ble levert på døra på morgenen var knallgod! For en luksus! Gleder oss til vi skal tilbake!
Les hele anmeldelsen
5

Helt topp

17. august 2015, , Tale H

Vi tilbrakte tre netter på dette hotellet og stortrivdes. God service, kjempefin beliggenhet og fantastisk frokost. Vel verdt et besøk. Anbefaler også en tur i hotellets restaurant som ligger i øverst…

Vi tilbrakte tre netter på dette hotellet og stortrivdes. God service, kjempefin beliggenhet og fantastisk frokost. Vel verdt et besøk. Anbefaler også en tur i hotellets restaurant som ligger i øverste etasje med en flott utsikt og helt nydelig mat!
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK