Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

84% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 477 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

overnattet på vei til Oslo

25. juli 2015, Oslo, Norway, Oslo_NorwayBRiise

Her skal jeg bo flere netter neste gang.Perfekt beliggenhet ved pir badet og 10 min sakte gange fra sentrum og sjøsiden shopping og restaurant område. parkering i parkeringshus under hotellet og heis…

Her skal jeg bo flere netter neste gang.Perfekt beliggenhet ved pir badet og 10 min sakte gange fra sentrum og sjøsiden shopping og restaurant område. parkering i parkeringshus under hotellet og heis rett opp til rommene.En av de bedre frokoster man kan spise 5 stjernes pluss.
Les hele anmeldelsen
5

Flott og moderne hotell

24. juli 2015, Ålesund, Norge, MAB707070

Et supert hotell som ligg sentralt i Trondheim. Hotellet ligger like ved pirater, 2 min gange til bussentralen og 10 min gange tilSolsiden. Hotellet har fine rom med kjempegode senger. Nydelig frokost…

Et supert hotell som ligg sentralt i Trondheim. Hotellet ligger like ved pirater, 2 min gange til bussentralen og 10 min gange tilSolsiden. Hotellet har fine rom med kjempegode senger. Nydelig frokost og hyggelig betjening, Som gjest ved hotellet får du fr tilgang til 3T treningssenter som ligg like ved. Hotellet har en fantastisk skybar med terrasse og utsikt over hele byen. På fine dager kan en slapoe ute på terrassen i svært komfortable liggestoler.
Les hele anmeldelsen
4

Hyggelig hotell

22. juli 2015, Levanger, Norge, egilsen

Svært hyggelig betjening, fin beliggenhet med god utsikt, trivelig skybar og rom hvor god nattesøvn er garantert. Frokosten er god og rikholdig, parkering i kjeller under hotellet er også praktisk. Li…

Svært hyggelig betjening, fin beliggenhet med god utsikt, trivelig skybar og rom hvor god nattesøvn er garantert. Frokosten er god og rikholdig, parkering i kjeller under hotellet er også praktisk. Liker ikke såpe dispensere på badet, anbefaler vanlige såpe stykker.
Les hele anmeldelsen
5

Et flott hotell!

18. juli 2015, Bodø, G6228OXannel

Et supert hotell med fine rom, gode senger og god frokost. Personalet er hyggelig og imøtekommende. Flott beliggenhet i fine omgivelser i havneområdet og nydelig utsikt fra takterassen. Pirbadet og Ro…

Et supert hotell med fine rom, gode senger og god frokost. Personalet er hyggelig og imøtekommende. Flott beliggenhet i fine omgivelser i havneområdet og nydelig utsikt fra takterassen. Pirbadet og Rockheim er nærmeste naboer og verd et besøk.
Les hele anmeldelsen
5

Nytt og flott

15. juli 2015, Hareid, Norge, Kari R

Vi hadde med 3 ungdomar på kort ferie i Trondheim. Alle var veldig nøgde med hotellet; nytt, flott og særleg god frukost! Vi hadde ordinære rom med nye, reine og fine bad. Frokosten var eit stort plus…

Vi hadde med 3 ungdomar på kort ferie i Trondheim. Alle var veldig nøgde med hotellet; nytt, flott og særleg god frukost! Vi hadde ordinære rom med nye, reine og fine bad. Frokosten var eit stort pluss, med omelettstasjon, pannekakestasjon, godt utval, god plass og kaffeservering ved bordet. Personalet i resepsjonen og ved frukosten utmerka seg med god service. Vi hadde også ein svært god middag i restauranten!! Kjekt med kort avstand til Pir-badet. Med Coop hotellkupp fikk vi mykje for pengane:)
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK