Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Trondheim, Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Clarion Hotel & Congress Trondheim 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Trondheim

84% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 824 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

2 dager i Trondheim

25. juli 2016, Horten, Norge, stianhau

Bodde her 2 netter med familien. Stort og romslig rom, med god plass til 2 ekstrasenger. Veldig fornøyd med både rommet og hotellet. Stort pluss for super frokost. Ta turen til Skybar, og se solen gå…

Bodde her 2 netter med familien. Stort og romslig rom, med god plass til 2 ekstrasenger. Veldig fornøyd med både rommet og hotellet. Stort pluss for super frokost. Ta turen til Skybar, og se solen gå ned over Fosen. Hyggelig betjening, stilig bygg og mange fine bilder på veggene o gangene. Det tar ca 15 min å gå til Torvet. 3 min til hurtigbåt, 5 min til tog og buss.
Les hele anmeldelsen
5

Fin utsikt, god seng og god frokost

24. juli 2016, , Åsa S

Kan anbefale dette hotellet på det sterkeste. Vi tilbrakte bryllupsnatten vår her, og det valgte en litt høyere romstandard enn standardrommene. Rommet var stort og moderne med god seng og fint bad. V…

Kan anbefale dette hotellet på det sterkeste. Vi tilbrakte bryllupsnatten vår her, og det valgte en litt høyere romstandard enn standardrommene. Rommet var stort og moderne med god seng og fint bad. Vi hadde rom med sjøutsikt i 8. Etg. Og det var fantastisk å sitte å se utover trondheimsfjorden, munkholmen og hurtigrutekaia i de små timer. Frokostbuffeten var innholdsrik og det var mye god mat for enhver smak.
Les hele anmeldelsen
4

Fint sted å bo

23. juli 2016, Rygge, Liverpool78

Fint sted å bo i nærheten til det meste i og rundt byen Trondheim. God mat, bra frokost, fine rom, kult design på og inni i hotellet. Også en ok skybar man kan både spise og drikke. Finnes også utlån…

Fint sted å bo i nærheten til det meste i og rundt byen Trondheim. God mat, bra frokost, fine rom, kult design på og inni i hotellet. Også en ok skybar man kan både spise og drikke. Finnes også utlån av sykler. Et bra hotell som vi gjerne legger et nytt besøk til.
Les hele anmeldelsen
5

Familie tur

22. juli 2016, , Martin H

Fantastisk hotell med fantastisk trivelige og service vennlige ansatte. Beliggenheten er perfekt, da man bor nært sentrum men allikevel unna trafikkstøy. Store fine hotellrom og fantastisk frokost, me…

Fantastisk hotell med fantastisk trivelige og service vennlige ansatte. Beliggenheten er perfekt, da man bor nært sentrum men allikevel unna trafikkstøy. Store fine hotellrom og fantastisk frokost, med god variasjon. Kjæmpegrei pris for hotell overnatting inkludert inngangsbillett til Pirbadet.
Les hele anmeldelsen
4

Opphold i Trondheim

22. juli 2016, Trondheim, 401lasseh

Et lett tilgjengelig hotell med flott beliggenhet. Spennende innvendig design. Godt og svært variert frokosttilbud. Grei parkering i kjeller. På vårt rom var dusjen med åpen løsning slik at unødig mye…

Et lett tilgjengelig hotell med flott beliggenhet. Spennende innvendig design. Godt og svært variert frokosttilbud. Grei parkering i kjeller. På vårt rom var dusjen med åpen løsning slik at unødig mye vann kom ut i rommet. Alt i alt en positiv opplevelse.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK