Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Vi på Clarion Hotel Stockholm vil så klart at du skal få så mye som mulig ut av be3søket ditt. Her har du noen tips om hva du kan finne på i Stockholm. Ikke nøl med å stille oss spørsmål om Stockholm.

Finne på i Stockholm

SoFo - South of Folkungagatan
Et område fylt med små butikker med kunst, musikk og design i fokus. Avslappet og trendy på vakre Sødermalm.

Skansen
Tamme og ville dyr, underholdning og svenske tradisjoner på Djurgården. Klassiskt utfluktsmål som passer både gamle og unge.

Parker
Stockholm er fullt av vakre parker å spasere i. I umiddelbar nærhet er Eriksdalslunden, Tantolunden og Vitabergsparken, der de to sistnevnte ofte har livemusikk og forestillinger

Shopping

NK
Exklusiv shopping i 6 etasjer med alt fra mote til mat. Champagnebar og Personal Shopper. Hamngatan 18-20. T-bane Kungsträdgården.

Drottninggatan
Stockholmernes store shoppingstrøk midt i city. Både store kjedebutikker og små spesialiserte butikker. Roligere tempo lengre nordover med bra caféer og restauranter.

Biblioteksgatan og Sturegallerian
Trivelig shoppingområde, ofte med roligere tempo. Eksklusive butikker blandet med kjedebutikker. T-bane Östermalmstorg.

Skrapan
Nisjebutikker innenfor mote, media og sport. Trivelige caféer, restauranter og generøse åpningstider. Skrapan, Götgatan 76-78.

For barn

Fjärilshuset
Tropisk regnskog i vakre Hagaparken. Vandre blant fritt flyvende sommerfugler i 25 graders temperatur året rundt!

Gröna Lund<
Fornøyelsespark, tivoli og musikkarrangement på Djurgården.

Junibacken
Astrid Lingrens nydelige eventyrsverden! Café och restaurant, bokhandel og barneteater på Djurgården.

Hva skjer i Stockholm akkurat nå?

Stockholm har masse å tilby og av og til kan det være vanskelig å velge. Her finner du informasjon om hva som skjer akkurat nå i Stockholm - Hendelseskalenderen! 

 

Stockholmskortet

I resepsjonen kan du kjøpe Stockholmskortet som blant annet gir deg fri entré til over 75 museer og attraksjoner og gratis reiser med lokaltrafikken.

 

2.320.101.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK