Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm har 17 lyse møtelokaler med plass til 1-190 gjester og i tillegg har vi en fantastisk delbar bankettsal med plass til opp till 500 gjester. 

Utstyr

Samtlige lokaler er utrustet med PC-projektor, whiteboard, flippover, blokker og penner og gratis internet for samtlige deltagere. Lokalene møbleres etter deres behov. I Bankettsalen har man i tillegg scene, talerstol, lyd/mikrofon system.

Ekstrautstyr

Er lokalene våre for små, kan man i tillegg bruke våre lounger. Vi hjelper dere med å planlegge og gjennomføre konferanser arrangementer, utstillinger, mingling og servering både inne og utenfor lokalene. Våre salonger ligger i direkte tilknytning til konferanserommene i 2. etasje. Her finner du Music Lounge, TV-stue og Konferanse Lounge som alle fungerer bra for eventer som utstillinger og sosiale tilstelninger . I løpet av dagen kan du også få tilgang til Upstairs Bar.

Kapasitet

Nedenfor kan man se makskapasiteten til våre konferanselokaler

Bankettsal - 1 stykk

500 personer

Konferanserom - 11 stykk

30 - 150 personer

Grupperom - 3 stykk

12 personer

VIP og Sørsuiten - 2 stykk

14 personer

Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål på
+46 8 462 10 40 eller via sales.stockholm@choice.se

2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK