Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, samt restaurant Eatery Social og Living Room.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Konferanse hos oss

Clarion Hotel Stockholm har en konferansekapasitet på over 1000 personer og våre 17 konferanselokaler tar alt fra ti til 500 deltagere. Selvfølgelig har vi også overnattingskapasitet for alle deltakere

Konferanselokaler

Clarion Hotel Stockholm har 17 lyse møtelokaler med plass til 1-190 gjester og i tillegg har vi en fantastisk delbar bankettsal med plass til opp till 500 gjester. 

Mat og drikke

Mat og drikke er en stor del av totalopplevelsen på en konferanse. For at dere skal få så mye som mulig ut av deres konferanse har vi satt sammen en dagpakke som passer godt til en innholdsrik dag.

Event

På Clarion Hotel Stockholm finner du lokaler for både den store og den lille festen. Vår unike matsal passer like bra til sittende middagsarrangement som stående bufféer.

2.460.213.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.