Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Sign

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Tunnelbane

Tunnelbanestasjon T-Centralen

Buss

Buss 69, 53 eller 65 til Norra Bantorget
Buss 1 til Vasagatan

Fra Arlanda

Arlanda Express til Stockholm Centralstation.

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Clarion Hotel Sign

Antall hotellrom

558 stk - 1116 senger

Antall konferanselokaler

10 stk - plass til over 1220 deltagere

Avstand flyplasser

Arlanda Airport: 40 km, ca 35 min
Bromma flyplass: 8,7 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Norra Bantorget: 100 m
Bussholdeplass Vasagatan: 200 m
Tunnelbanestasjon T-centralen: 300 m
Stockholm Centralstation: 300 m

Om Clarion Hotels

 

 

På Clarion Hotel Sign gjør du mer enn å bare sove. Hos oss spiser du godt og slapper av i spaavdelingen mellom shoppingturer og utekvelder.

Stockholms beste beliggenhet

Clarion Hotel Sign ligger midt i det sentrale Stockholm, tett på shopping, teatre, restauranter, klubber og barer. Du finner hotellet noen få minutter fra Stockholms Centralstation, tunnelbane, tog, busser og Arlanda Express.

Skandinavisk design og arkitektur

Hotellet er tegnet av den kjente arkitekten Gert Wingårdh, og er bygd i granitt og glass som reflekterer folkelivet og den grønne parken utenfor. I lobbyen blir du møtt av Arne Jacobsens klassiske stoler Egget og Svanen, og fire musikkspillende heiser frakter deg opp i hotellets etasjer. De ulike etasjene og hotellrommene er representert av verdensberømte ikoner innen klassisk design, blant annet Bruno Mathsson, Alvar Aalto og Poul Wolther.

American Table Brasserie & Bar

Restauranten ligger i samme etasje som hotellets entré, og bærer preg av mangfoldet innen matkulturen, musikken, kunsten og litteraturen i USA. Velkommen innom på en drink, en lett rett eller en helaftens middag med familie og venner.

Selma CitySpa+

Spaavdelingen vår finner du i åttende etasje, med en fantastisk utsikt over Kungsholmen. Nyt en drink på terrassen, ta en dukkert i vårt utendørs oppvarmede svømmebasseng eller bestill en velgjørende spabehandling.

Handikapptilpassede rom

Clarion Hotel Sign tilbyr rom som er tilpasset for å være tilgjengelige for rullestolbrukere, hørselshemmede og svaksynte. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikapptilpassede rom og fasiliteter.

Opplev det beste av Skandinavia, midt i Stockholm - velkommen til Clarion Hotel Sign!

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK