Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Sign

Konferanse hos oss

Bestill konferanse

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bestilling
på +46 (0)8-676 98 20 eller via sales.sign@choice.se

Director of Sales

Virpi Törnroth
virpi.tornroth@choice.se

Sales Manager

Marcus Mure
marcus.mure@choice.se

Christina Hillgren
christina.hillgren@choice.se

Vi har konferanselokaler midt i det sentrale Stockholm, tett på kommunikasjoner og alt som Stockholm har å tilby.

Konferanse i Stockholm

Her finnes muligheter til å arrangere konferanser, arrangementer, kick off og andre arrangementer for opptil 700 personer i samme lokale, og totalt kan vi ta imot 1220 konferansegjester. I tillegg til dette tilbyr vi møte- og grupperom for 2 til 200 personer, alle utstyrt med den nyeste teknologien.

Mer enn en sammenkomst

Hvis du slår opp ordet konferanse i ordboken får man forklaringen "Konferanse = sammenkomst for formell diskusjon av visse problemer." Og det stemmer jo naturligvis. Men vi vet at din konferanse kan bli så mye mer. Noe ekstra, eller noe helt ekstra feil.

Konferanselokaler og møterom

Clarion Hotel Sign har elleve lyse, fleksible konferanselokaler og seks grupperom med plass til 2–200 gjester samt en bankettsal med plass til opptil 700 gjester.

Mat og drikke

Mat og drikke er en stor del av totalopplevelsen under en konferanse. Hos oss kan ni skreddersy deres egen matopplevelse gjennom nivåene Basic, Some Extra eller Let's Go Crazy.

Event

After work, kick off, utstilling, mingling eller fest? Vi hos Clarion Hotel Sign hjelper deg med både planlegging og gjennomføring av store og små arrangement.

2.200.163.775 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK