Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Arlandastad, Sverige – book nå

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinavias møteplass. Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser, med en himmelsk utsikt. 414 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng. Velkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

Smaksreisen begynner med en fantastisk frokostbuffet i 2. etasje. I tredje etasje, i Living Room, nyter du noe lett å spise og drikke mens du venter på flyet. 35 meter opp, i 12. etasje, tilbys mat og drikke med en utsikt langt utenom det vanlige.

Frokost

I Restaurant Runway i 2. etasje dekkes det til frokostbuffet hver dag. Dessuten er Runway restauranten som serverer våre konferansegjester god lunsj og middag.

Kitchen & Table

Velkommen til 12. etasje og vårt nye matkonsept, Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson. Med fantastisk utsikt over rullebanene og solnedgangen bys du på smaker fra Manhattan, tilberedt med svenske råvarer. Ikke så rart kanskje, at en restaurant som mikser smaker fra to verdener lander på Arlanda. Om det er ett sted man bør oppleve møtet mellom verdens ulike kjøkken, så er det jo på en flyplass.

Lunsj

Mandag - fredag tilbyr vi en spennende lunsjmeny på Kitchen & Table. Prøv gjerne dagens spesial for 135 SEK. Lørdager og søndager tilbyr vi et utvalg av middagsmenyen. Alle som jobber på Arlanda Airport, våre Arlanda Friends med badge, har 10% rabatt.

Sky Bar

Tenk at utsikt kan gjøre så mye for opplevelsen. I vår Sky Bar på 12. etasje kan du ta et glass, en drink eller en kaffe i et herlig miljø - og samtidig se en Jumbojet gli inn for landing. Er det noe som kan slå det?

Living Room

Vårt Living Room i 3. etasje er det beste stedet å henge i en sofa med venner, familie eller kollegaer i en god atmosfære. Et perfekt sted å spille spill med familien, lese avisen, jobbe eller løse kryssord mens du venter på flyet. Her kan du også få noe å drikke eller noe enkelt å spise.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 05.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 05.00 - 10.30
Early Bird (enklere frokost): 04.00 - 05.00

Lunsj Kitchen & Table

Mandag - fredag: 11.30 - 14.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 14.00

Middag Kitchen & Table

Mandag - søndag: 17.00 - 23.00

Bar Kitchen & Table

Mandag - fredag: 11.30 - 00.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 00.00 

Living Room Bar

Hver dag fra 15.00 - 00.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestill bord på Kitchen & Table

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking
på +46 8-444 18 00 eller via
arlanda@kitchenandtable.se

Bestill bord online

2.311.63.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK