Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv, er hotellet det perfekte utgangspunkt for et besøk i vakre Bergen.

Clarion Hotel Admiral 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Admiral

Clarion Hotel Admiral ligger i den gamle og ærverdige pakkhusbygningen fra 1904, ønsket sine første gjester velkommen i 1987 og avsluttet en omfattende renovering i mai 2014.

I hjertet av Bergen

Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen, berømte Bryggen, Fløyen og fisketorget. Med hav på tre sider får man en maritim følelse, samtidig som hotellets interiør er fresht og moderne. Strandkaiterminalen, hvor fergene til blant annet Stavanger og Sogn og Fjordane går, ligger like ved hotellet, og fem minutter unna med taxi ligger Bergen Jernbanestasjon. På Clarion Hotel Admiral vil du møte en kreativ stab som gjør det de kan for at gjestene får en minnerik og personlig opplevelse på hotellet og i byen vår.

Opplev Bergen

Et opphold på Clarion Hotel Admiral gir deg det perfekte utgangspunkt for å oppleve Bergens unike muligheter når det gjelder shopping, byliv, restauranter, konserter, revy og teater. Hva med et seilas på byfjorden eller på åpent hav? Besøk Troldhaugen - Edvard Grieg Museum, eller Siljustølen - hjemmet til komponisten Harald Sæverud. Med gangavstand fra hotellet kan du oppleve Nord Europas største akvarium eller delta i en byvandring og lære mer om Bergens spennende historie. Spør våre ansatte om råd for et opphold i Bergen tilpasset deg og dine interesser. 

Bar og restaurant

I hotellets restaurant Kitchen & Table Bergen kan vi by på en deilig middag med spennende smaker inspirert av Manhattan - og Bergen. Her serverer vi også måltider dersom du har deltatt på en konferanse eller et annet arrangement - om ønskelig. Måltidet kan med fordel avsluttes i barområdet. Enkelte dager har vi også levende musikk. 

Konferanse og andre arrangementer

Clarion Hotel Admiral har lokaler som passer perfekt for konferanser og møter i Bergen sentrum. Det er også mye brukt til private selskaper som bryllup, konfirmasjon, julebord, jubileum og andre merkedager. Sjøkanten er vårt mest populære selskapslokale og har egen terrasse med utsikt over Vågen, Bryggen og Fløyen. Perfekt for et bryllup sentralt i Bergen.

Personlig atmosfære

Det hele begynte med tanken på en hotellkjede som ikke er som alle andre. Tanken på mer enn bare en god natts søvn. Hotell hvor opplevelser er viktigere enn uniformer. Kreative møtesteder hvor byens liv og puls møtes, og hvor personalets omtanke er mer enn stive nikk og "korrekt" service. Personlige og ekte hoteller som gjestene forlater med et smil. Og vender tilbake til med et smil.

Handikapptilpassede rom

Vi har et antall handikapptilpassede rom, tilpasset for å gjøre ditt opphold hos oss enklere. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikapptilpassede rom og fasiliteter.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss på Clarion Hotel Admiral - en levende møteplass i Bergen sentrum!

Kontakt

  • C. Sundts gate 9 5004 Bergen , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Bergen togstasjon.

Båt

Hotellet ligger rett ved Strandkaiterminalen i Bergen.

Fra Bergen Flyplass, Flesland

Flybuss til Clarion Hotel Admiral.

Taxi

Vi anbefaler Taxi 1 og har avtale om fastpris fra / til utvalgte destinasjoner.
Flesland flyplass: 395,-
Bergen togstasjon: 150,-
Hurtigruteterminalen: 125,-

Om Clarion Hotel Admiral

Antall hotellrom

210 rom - 401 senger

Antall konferanselokaler

6 lokaler - maksimum 180 deltagere

Avstand flyplass

Bergen Flyplass, Flesland:
18,5 km, ca 25 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass: 0-25 m
Togstasjon Bergen Stasjon:
2 km, ca 10 min gange. 
Strandkaien i Bergen: 2 min ganger.

Om Clarion Hotel

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK