Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Grand Hotel Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Se alle hotell i Helsingborg, Sverige

Clarion Grand Hotel Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel® Grand i Helsingborg er et personlig konferansehotell med moderne design i et klassisk miljø. Beliggende sentralt i Helsingborg er hotellet en ideell møteplass hvor tradisjon, nytenkning, Sverige og kontinentet møtes for kreativt samspill.

Clarion Grand Hotel Helsingborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Grand Hotel Helsingborg
  • Miksebord på konferanse og event hos Clarion Hotel

På Clarion Hotel Grand finner du lokaler for både små og store arrangement, messer, mingling eller fest. Vi tilbyr fleksible løsninger og en restaurant med plass til over 200 personer.

Restauranten

Restauranten Kitchen & Table byr på et flott interiør som er innbydende både for må og store selskap. Her finnes det plass til 200 middagsgjester.

Separée

En av våre mest populære lokaler, ligger rett ved restauranten. Perfekt for dere som vil sitte avskilt. Lokalet tar opp til 45 personer og har til og med prosjektor og lydanlegg. Lokalene brukes ofte til frokost- og lunsjmøter, middager eller private arrangement.

Vinkjelleren

Spis en bedre middag eller ta en runde vinsmaking i vår flotte vinkjeller. Lokalet brukes i dag for forbookede arrangement og restaurantens egen vinkjeller. Book dere inn til en vinsmaking, whiskysmaking eller middag til din konferanse i et annerledes miljø. Her er det middagskapasitet til 12 personer. Kontakt oss for mer informasjon.

Bryllup og fest

Feire dagen din hos oss! Vi skreddersyr menyer og arrangement etter deres ønsker. Vårt populære lokale Steinbocksalen passer perfekt for fest og bankett. Lokalet har originalt interiør fra 1926.

Personlig service

Vår dyktige personale hjelper deg med å planlegge og gjennomføre det perfekte eventet med alt fra underholdning, mat og drikke til praktiske og tekninske løsninger. Velkommen til oss.

Booke event

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 42 38 04 00 eller via cl.grandhelsingborg@choice.se

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.