Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tromsø, Norge

Clarion Collection Hotel Aurora

Tromsø ,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel Aurora i Tromsø, et hyggelig hotell på bryggekanten med utsikt mot Ishavskatedralen. Her kan du kose deg i boblebadet på taket, og hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Aurora 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Aurora

På Clarion Collection Hotel Aurora kan du oppleve Tromsø fra sitt aller vakreste i hyggelige omgivelser. Nyt et hotellopphold på bryggekanten, med utsikt over Ishavskatedralen og Tromsøs mektige natur.

Beliggenhet

Hotellets sentrale beliggenhet gir deg et unikt utgangspunkt for å oppleve Tromsø og byens mange kulturtilbud og attraksjoner. Ønsker du å dra på hvalsafari eller fisketur, ligger båtene ved kaia like ved.

Konferanse og event

Hotellet har totalt fire konferanserom i ulike størrelser, og det største møterommet har en kapasitet på 180 personer. Alle møterommene ligger i 1. etasje og passer derfor godt for personer med handicap. Hotellet passer også perfekt for bryllup, konfirmasjon, bursdager eller når store anledninger skal feires. For private selskaper og konferanser kan vi ha bankett og mottakelse i hotellets auditorium. Våre dyktige og vennlige medarbeidere hjelper deg gjerne å sette sammen ditt arrangement.

Personlig og engasjert

Clarion Hotel Aurora er et personlig hotell med en engasjert stab som gjør alt for at ditt opphold blir fornøyelig. Etter en opplevelsesrik dag i Tromsø byr hotellet på en imøtekommende og rolig atmosfære som skaper en levende ramme rundt ditt opphold.

Måltider

Vi ønsker at du skal kunne roen og få følelsen av å komme hjem når du bor hos oss. Derfor serverer vi et lettere måltid, bestående av suppe, salatbuffét, en varmrett og dessert, hver kveld fra kl. 18 til 21. Slik trenger du aldri å bekymre deg for middagen.

Relax med utsikt

Om du ønsker en avslappende opplevelse byr vår relax-avdeling på sauna og utendørs boblebad. Nyt den avslappende atmosfæren og en spektakulær utsikt over Tromsøs storslåtte natur!

Her kan du lese mer om Tromsø.

Kontakt

  • Telefon: +47 77 78 11 00
  • Faks: +47 77 78 11 01
  • E-post: cc.aurora@choice.no
  • Org. nr: 982488516
  • Sjøgata 19-21 9291 Tromsø , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med buss

Buss 28, 26, 24, 20, 42 til Sjøgata

Taxi

Vi anbefaler Tromsø Taxi, tlf 03011

Fra Tromsø Lufthavn, Langnes

Flybuss til siste holdeplass (Rica), 1 min

Om Clarion Collection Hotel Aurora

Antall rom

121 stk - 242 sengeplasser

Antall konferanselokaler

4 stk - makskapasitet 140 personer

Avstand flyplass

Tromsø Lufthavn, Langnes: 6 km (10 min)

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Sjøgata: 20 meter (1 min)

Om Clarion Hotel®

2.320.101.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK