Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Winn, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

Quality Hotell Winn det lille hotellet med det store hjertet. Hotellet ligger to minutter fra E& og bare 10 minutter fra sentrum. Det er enkelt å finne frem både med bil og kollektivtransport.Her kan du ha moderne, effektive møter i et trivelig miljø. Hotellet har 11 konferanselokaler med ulik størrelse og plass til alt fra to til 140 personer.

Vi hjelper deg gjerne

Flerdags konferanser, hel- eller halvdagsmøter, minimesser eller et kjapt lunsjmøte. Eller kanskje du har noen ideer om hvordan du vil gjøre din neste kick off?

Vi tar oss av det praktiske

Våre dyktige ansatte hjelper deg gjerne med det praktiske arbeidet rundt din konferanse, både før, under og etter din konferanse. Sammen bygger vi det optimale møtet for deg og dine deltagere.

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel. 
Telefon: +46 03 17 5019 00
E-post:
q.winn.goteborg@choice.se

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK