Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Eidfjord, Norge

Quality Hotel Vøringfoss

Eidfjord,  Norge

Mellom majestetiske fjell, stolt fjord, vakre fossefall og Norges største nasjonalpark Hardangervidda, venter det vi på Quality Hotel Vøringfoss kaller en ekte frihetsopplevelse mellom fjell og fjord.

Quality Hotel Vøringfoss 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Vøringfoss

70% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 205 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Familietur

26. juli 2016, , Katrine I

Booket en overnatting her på vei til Gol og det angret vi ikke på et sekund. Sjekket inn og fikk de flotte 4 rommene med fjordutsikt, uten å ha bedt spesielt om dette. God service var det også. Vi spi…

Booket en overnatting her på vei til Gol og det angret vi ikke på et sekund. Sjekket inn og fikk de flotte 4 rommene med fjordutsikt, uten å ha bedt spesielt om dette. God service var det også. Vi spiste ikke på hotellet da vi først trodde de bare hadde pizza, men de hadde også en buffet.
Les hele anmeldelsen
2

Fin beliggenhet

26. juli 2016, Arendal, Norge, yvonnev391

Flott beliggenhet men vi opplevde det manglet det "lille ekstra" med service og god mat. Rommet samsvarerte ikke med det vi var vant med i samme hotellkjede. Vi opplevde hotellet som et hotell med man…

Flott beliggenhet men vi opplevde det manglet det "lille ekstra" med service og god mat. Rommet samsvarerte ikke med det vi var vant med i samme hotellkjede. Vi opplevde hotellet som et hotell med mange gjennomreisende.
Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk

24. juli 2016, , Unny Møgster I

Stoppet på vei til Gol og det var ett godt valg. Store fine rom med balkong og nydelig utsikt, var også heldig med detfine sommerværet. Super god service så vi følte oss virkelig velkommen. Vil anbef…

Stoppet på vei til Gol og det var ett godt valg. Store fine rom med balkong og nydelig utsikt, var også heldig med detfine sommerværet. Super god service så vi følte oss virkelig velkommen. Vil anbefale dette hotellet på det sterk, vi kommer tilbake.
Les hele anmeldelsen
4

Weekend

20. juli 2016, Strandebarm, Norge, Kolhaugen

Vi var en gjeng å feiret bursdag,flotte rom,nydelig mat og Eidfjord er en flott liten bygd med en god del turister,så spesielt når cruisebåtene kommer inn. Jeg vil anbefale å ta en overnatting på dett…

Vi var en gjeng å feiret bursdag,flotte rom,nydelig mat og Eidfjord er en flott liten bygd med en god del turister,så spesielt når cruisebåtene kommer inn. Jeg vil anbefale å ta en overnatting på dette hotellet.
Les hele anmeldelsen
4

Rolig hotell i flotte omgivelser

20. juli 2016, Haugesund, Norway, hilde623

Flott hotell med nydelig beliggenhet. Store rom, plass til barnevogn på rommet. God frokost, men savnet litt mer utvalg i brød. Spiste ikke middag på restaurant, men såg idyllisk ut og sitte ute med u…

Flott hotell med nydelig beliggenhet. Store rom, plass til barnevogn på rommet. God frokost, men savnet litt mer utvalg i brød. Spiste ikke middag på restaurant, men såg idyllisk ut og sitte ute med utsikt. Hyggelig betjening, men var ikke alltid tilstede.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK