Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ulstein

Event

Kapasitet

Sjøborg 1,2 og 3

Opp til 469 personer

Snorre og Skjervøy

Opp til 70 personer

Kraftstasjonen

Maks 40 personer

Bestille konferanse

Ønsker du å sende en forespørsel eller få mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss på telefon +47 70 01 30 00 eller på epost  solveig.ulstein@choice.no

Mer enn bare et konferansehotell. Arranger selskapet ditt hos Quality Hotel Ulstein.

Selskap

Quality Hotel Ulstein er den optimale plassen å arrangere bryllup-,konfirmasjon- og dåpsfester på. Hotellet er stort, og vi har mange lokaler å velge mellom. Er du ute etter noe mer intimt, så har vi mange hyggelige steder som lett kan gjøres om til chambre séparée. Selskapsmeny settes opp i samarbeid med kjøkkenet og hotellet. Maten blir servert i restauranten og det er plass til 190 personer totalt i restauranten.

Kraftstasjonen

Om du er ute etter noe helt spesielt, har man mulighet til å leie "Kraftstasjonen" som ligger et lite stykke unna hotellet. Dette er en nedlagt el-stasjon som nå har blitt gjort om til festlokale, og har kapasitet til 40 personer

2.200.163.775 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK