Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Sentralt i Sundsvall med shopping i Stenstan bare ett par kvartal unna. Hotellet passer like bra for forretningsreisende som for familieferie. Vi har 201 nyoppussede rom, 25 konferanseslokaler, lobbybar, fest-etasje og parkeringshus. Velkommen til oss!

Quality Hotel Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sundsvall

Våre festlokaler er fleksible og kan brukes til alt fra kickoff, gallaer, høytidsmiddager til motevisninger, forelesninger og debatter. Det finnes store muligheter hos oss og sammen kan vi sy sammen de beste eventene.

Engasjert personal

Vi hjelper deg å utforme rett miljø og meny for anledningen. Dessuten står vi mer en gjerne til tjenste når det gjelder å velge og booke underholding eller andre aktiviteter. Dra nytte av våre erfaringer og samarbetspartnere innen underholdingsverden. 

Aveny upstairs

De fleste kjenner til Aveny som festlokale men Aveny går kan også brukes til egne festligheter. To flyttbare vegger gir oss fleksibiliteten til å  kunne utforme lokalene etter selskapets størrelse og kan selvsagt ta i mot selskap i varierene størrelse. Med veggene borte, kan vi ta i mot 600 spisende.

Melody og Rockbaren

Vårt diskotek på Avenys entréplan er utmerket for mingling og middager i buffétform. Her er det plass til ca 150 personer. Rockbaren som ligger i vegg i vegg med Melody rommer opp til 40 personer. Legg merke til alle rockige detaljer i inredningen! Har du konferanse? Hvorfor ikke bestille en egen trubadur, eller ha en musikkquiz i disse lokalene? 

Maskskapasitet event 

Mingling: 1000 personer 
Lange bord: 600 personer
Runde bord: 160 personer 

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 060-16 00 10. E-post:  q.conference.sundsvall@choice.se

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK