Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Skellefteå, Sverige

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotell med toppmoderne lokaler, personlig service og sentral beliggenhet i Skellefteå. Vår møteromskapasitet gjør oss til et godt valg for både større og mindre konferanse, møter og event - eller bare for avkobling.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Velkommen til Quality Hotel Skellefteå Stadshotell - Norrlands mest moderne konferansehotell.

Hotell med historisk beliggenhet

I 1863 ble Skellefteås gamle kommunehus reist, trolig som Nordens største tømmerhus noensinne. Under høylydte protester ble det revet i 1955, og ble erstattet med det bygget hvor Quality Hotell Skellefteå Stadshotell ligger i dag. Utsikten fra vår restaurant Verandan er den samme som fra det staselige tømmerhuset, og byr på både en historisk og en vakker utsikt over Stadsparken.

Med konferansen i fokus

Et vellykket møte eller arrangement krever mer enn bare riktig teknisk utstyr og bra planlegging. På Quality Hotel Skellefteå stadshotell tilbyr vi også en inspirerende atmosfære, personlig engasjement og uterket service. V har 16 moderne møterom med kapasitet opp til 400 gjester. Les mer om konferanse hos oss her >>

Ta fri på reise i Skellefteå

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell ligger mitt i hjertet av Skellefteå med nærhet til opplevelser og aktiviteter for alle, både kjærestepar og eventyrlystne barnefamilier. En innbydende relax-avdeling finnes innenfor hotellets fire vegger, og ønsker man en litt lengre utflukt kan et besøk på Leos Lekeland eller eventyrhuset Boda Borg være et bra alternativ for deg.

Relax med Skellefteås beste utsikt

Vi tilbyr fire freshe relaxrom med byens beste utsikt. Dette likner ikke på noe annet du før har sett, det kan vi love deg. Fra relaxavdelingen ser du utover både Stadsparken og Skellefteå. Her kan du slappe av og nyte livet sammen med dine beste venner og noe kaldt å drikke. Samle venner eller kollegaer, her er det god utsikt for ny innsikt.

Kontakt

  • Stationsgatan 8 931 31 Skellefteå , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Buss til Skellefteå busstasjon

Fra Skellefteå Flyplass

Flybussen stopper utenfor hotellet

Om Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Antall hotellrom

113 stk - 200 senger

Antall konferanselokaler

16 stk - kapasitet for opp til 400 personer

Avstand flyplass

Skellefteå flyplass: 15 km

Avstand lokaltrafikk

Skellefteå busstasjon: ca 5 min gange fra hotellet

Om Quality Hotel

Les mer om Quality Hotels

 

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK