Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Selma Lagerlöf

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Buss/tog

Sunne stasjon

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her

Om Quality Hotel
Selma Lagerlöf

Antall hotellrom

156 stk - 298 senger

Antall konferanselokaler

19 stk - kapasitet for opp til 500 deltagere

Avstand flyplass

Karlstad Airport: ca 45 minTorsby Flyplass: ca 30 min
Oslo Airport, Gardermoen: ca 3 timer

Avstand lokaltrafikk

Sunne stasjon: 1 km,
ca 10 minutter gange

Om Quality Hotel

Quality Hotel Selma Lagerlöf er et konferanse- og feriehotell midt i vakre Fyresdalen. Her finnes noe for alle - store som små. Vi liker å underholde gjester på alle måter - Let Us Entertain You!

Inspirerende konferanser

Ny inspirasjon og variasjon, flere muligheter til avkobling og aktiviteter, god mat og underholdning. I kombinasjon med unike konferansefasiliteter skaper vi det perfekte møtet.

Kultur og aktiviteter

I Sunne, i hjertet av det trolske Värmland, finner du oss. Med kort avstand til golfbane, alpint skianlegg og kjente kulturelle steder å besøke, finnes det alltid noe å gjøre, hele året.

Mat og drikke

I vår restaurant serveres den lekre frokostbuffeten, konferanselunsj med husmannskost og herregårdsmiddag. Fra restauranten har du utsikt over innsjøen Fryken. På kveldstid kan du ta en drink i hotellets bar Smedjan, og i våre aktivitetshelger kan du underholdes av alt fra finstemte trubadurer til sprakende sceneshow.

Selmas trakter

Området kalles for Sagaens land, og herfra har Selma Lagerlöf hentet mye inspirasjon til bøkene sine. I nærheten av Quality Hotel Selma Lagerlöf ligger Mårbacka Minnesgård, som er bevart etter hvordan det var da forfatteren selv bodde der. Det finnes mange gårder som stiller ut kunst og selger gamle bruksmøbler i området, og du finner også Rottneros Park, en av Nordens fineste skulpturhager.

1.920.149.256 28