Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Royal Corner Växjø ,  Sverige

Se alle hotell i Växjø, Sverige

Quality Hotel Royal Corner

Växjø,  Sverige

Bo sentralt på Qualiy Hotel™ Royal Corner, i nærheten av alle severdigheter og shoppingmuligheter som Växjö kan tilby. På hotellet tilbys det fri parkering, basseng, og lyse konferanselokaler. Alt for en bra konferanse eller weekend med familien.

Quality Hotel Royal Corner 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Royal Corner

Quality Hotel Royal Corners konferanseavdeling har totalt 11 konferanse- og grupperom med plass til alt fra to til 140 deltagere. Vi vet hvor viktig det er med alt fra bra belysning til god mat og muligheten til kaffepauser på akkurat det rette tidspunktet. Våre medarbeidere hjelper til å skape de optimale forutsetningene for at dere skal kunne slippe løs kreativiteten. Alt for at konferansen skal bli så bra som mulig. Vi har store mulighet til å tilpasse konferansen etter dine behov. 

Konferanse- og grupperom

Vårt største konferanselokale fungerer også som bankettsal for opp til 120 personer. Vi har fem konferanselokaler der det største lokalet tar 140 personer i kinopsett. For de litt mindre møtene har vi fem stykk grupperom med  6 - 8 faste plasser. Samtlige rom er utstyrt med tekniske hjelpemidler, har klimaanlegg og naturlig dagslys.

Quality Breaks og konferansemeny

Vi vet at man i løpet av en lang konferansedag behøver påfyll av energi og vi tar hensyn til det med våre Quality Breaks. En perfekt mulighet til å øke humøret litt ekstra når man behøver det som mest. Den gode maten under konferansen serveres på restaurant La Castelina

Event

Har du en gal idé eller en tydelig kravspesifikasjon på det du trenger? Vi planlegger, arrangerer og litt mer. Hør gjerne fra deg, vi ser frem i mot utfordringer! Les mer om event hos oss her

Glassblåsing og andre aktiviteter

Vi hjelper dere gjerne med aktiviteter utover konferansen med en morsom og inspirerende innslag eller som avslutning på dagen eller kanskje en teambuilding aktivitet. Hvorfor ikke besøke det nærliggende Glasriket med glassblåsing, shopping og smak på den lokale delikatessen "hyttsill".

Bestill konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsler på telefon +46 470 70 10 06 eller via meeting.royalcorner@choice.se.

2.460.213.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.