Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Royal Corner Växjø ,  Sverige

Se alle hotell i Växjø, Sverige

Quality Hotel Royal Corner

Växjø,  Sverige

Bo sentralt på Qualiy Hotel™ Royal Corner, i nærheten av alle severdigheter og shoppingmuligheter som Växjö kan tilby. På hotellet tilbys det fri parkering, basseng, og lyse konferanselokaler. Alt for en bra konferanse eller weekend med familien.

Quality Hotel Royal Corner 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Royal Corner

På Quality Hotel Royal Corner i Växjö finner du lokaler i ulike størrelser. For et mindre møte eller sammenkomst anbefaler vi et at våre grupperom. Er dere en større konferansegruppe har vi lokaler for opptil 140 deltagere.

Lokaler

Vårt største konferanselokale fungerer også som bankettsal for opp til 120 personer. Vi har fem konferanselokaler der det største lokalet tar 140 personer i kinopsett. For de litt mindre møtene har vi fem stykk grupperom med  6 - 8 faste plasser.

Utstyr

Samtlige lokaler har projektor med lerret eller 55-tommers tv med kabler for oppklobling til datamaskin, wifi, og whiteboard. De største lokalene har også høytalere og det største lokalet har mulighet for mikrofon. Selvfølgelig får dere alltid blokk, penner, isvann, frukt og godteri.

Bestill konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsler på telefon +46 470 70 10 06 eller via meeting.royalcorner@choice.se.

Kapasitet

Under vises makskapasistet i våre konferanselokaler.

Royal 1 + 2

140 personer

Royal 1

65 personer

Royal 2

65 personer

Kronoberg

45 personer

Gårdsby

35 personer

Ramnåsa

35 personer

5 stk grupperom

6-8 personer/rom

2.460.213.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.