Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Skjetten, Norge

Quality Hotel Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets sentral beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandsregionen.

Quality Hotel Olavsgaard 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Olavsgaard

Matopplevelsen skal være grunn god nok til å komme tilbake til oss!

Vi vet at mat er viktig når du er på konferanse. Derfor serverer vi alltid en velsmakende fireretters konferansemiddag når du er hos oss. Ønsker du en litt annen ramme rundt din middag - hvorfor ikke prøve Vikingaften eller vår Mat & Vin-opplevelse?

Quality Breaks

Med vår Quality Break kan du tilføre ny energi gjennom rikholdige fruktfat eller begre med varm popcorn – eller kjøle ned tankene med en softis. Noen ganger skal det ikke mer til enn litt sukker og snacks for å holde humøret og fokuset oppe, og hos oss kan du forsyne deg når du vil, så mye du vil.

Kontakt og booking

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og forespørsel om booking.

E-post: booking@olavsgaard.no
Telefon: 63 84 77 00

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK