Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser midt mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets sentral beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandsregionen.

Quality Hotel Olavsgaard 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Olavsgaard

Matopplevelsen skal være grunn god nok til å komme tilbake til oss!

Vi vet at mat er viktig når du er på konferanse. Derfor serverer vi alltid en velsmakende fireretters konferansemiddag når du er hos oss. Ønsker du en litt annen ramme rundt din middag - hvorfor ikke prøve Vikingaften eller vår Mat & Vin-opplevelse?

Quality Breaks

Med vår Quality Break kan du tilføre ny energi gjennom rikholdige fruktfat eller begre med varm popcorn – eller kjøle ned tankene med en softis. Noen ganger skal det ikke mer til enn litt sukker og snacks for å holde humøret og fokuset oppe, og hos oss kan du forsyne deg når du vil, så mye du vil.

Kontakt og booking

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og forespørsel om booking.

E-post: booking@olavsgaard.no
Telefon: 63 84 77 00

2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK