Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Nacka Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Nacka

Stockholm,  Sverige

Quality Hotel™ Nacka ligger 10 min fra Slussen og 20 min fra Stockholm sentrum. Her bor du bra uansett om du reiser med familien eller i jobb, og du tar deg lett til byen med både bil, tog og buss. Vi har restaurant, bar og relaxavdeling.

Quality Hotel Nacka 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Nacka

  Quality Hotel Nacka har med sine 164 rom og 13 konferanselokaler mulighet til å arrangere alt fra små møter til store events. Vi er fleksible, kunnskapsrike og gjør alltid vårt beste for at dere skal få lokaler som passer til deres arrangement!

  Quality Meeting Advisor

  For at deres arrangement skal bli så vellykket som mulig får dere allerede ved bestilling tildelt en Quality Meeting Advisor. Prosjektlederen som er opptatt av deres behov og ønsker, skreddersyr det perfekte arrangement sammen med dere. Prosjektlederen vil også være til stede under arrangementet for å gå gjennom teknikk og dagens agenda, og for å imøtekomme andre ønsker som kan dukke opp i løpet av dagen.

  En QMA kommer også til å kontakte dere i etterkant av arrangementet for å følge opp resultatet, samt for å imøtekomme fremtidige behov.

  Konferanselokaler, møterom og Petersenska Matsalen

  Møtebehovet varierer og vi er alltid oppmerksomme på at dere får rett lokale til rett arrangement! Med et flertall mindre lokaler passer vi perfekt for dagens salgsmøte eller månedens styremøte.

  Våre større lokaler, vår konferansekafé og Petersenska Matsalen passer utmerket til for eksempel utstillinger, større messer og arrangement. Mulighetene er mange! Les mer om våre ulike konferanselokaler her.

  Mat og drikke

  For at kreativiteten skal være på topp under hele konferansen kreves ny energi i form av god mat og flere pauser. En Quality Break rett og slett! Som konferansegjest har du alltid tilgang til kaffe, te, frukt og det beste av alt - popkorn og softis. Å kunne toppe softisen med det du vil er gøy uansett alder!

  Les mer om mat og drikke her.

  Event

  Vårt største lokale, Atlas Diesel, er vår egen stjerne når det gjelder å arrangere vellykkede events! Her har vi arrangert alt fra messer og produktlanseringer til utstillinger og festarrangement. Les mer om våre event muligheter her.

  Vi gleder oss til å gjøre ditt kommende arrangement til en suksess.

  Velkommen skal dere være til oss på Quality Hotel Nacka!

  Bestill konferanse

  Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsler på telefon +46 8 506 160 00 eller via group.nacka@choice.se

  Vær først med det beste

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

  Nei takk!

  Vennligst prøv igjen

  Vær først med det beste
  Takk for at du meldte deg på!

  Du vil snart motta en email med gode tilbud

  2.480.262.000 27
  Bookingkode

  Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

  Lagre

  Bookingkode må oppgis

  Begrensinger

  rom Ta vekk rom

  Legg til rom
  Bookingkoden er lagt til

  Bookingkoden er lagt til.

  Please note

  Are you sure you want to change language?

  Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.