Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Luleå

Om hotellet

Finne frem til hotellet

Fra Luleå Airport

Ta buss 4 till holdeplass Smedjegatan. 

Med buss

Buss till Luleå busstasjon.

Tog

Tog til Luleå C.

Taxi

Vi anbefaler Luleå Taxi, 
telefon +46 920-10 000.

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Quality Hotel Luleå

Antall hotellrom

218 stk - 432 sengeplasser

Antall konferanselokaler

6 stk - plass for 230 deltagere

Avstand flyplass

Luleå Airport: 9 km, ca 10 minutter

Avstand lokaltrafikk

Luleå C: ca 500 meter 
Luleå busstasjon: ca 400 m
Bussholdeplass Smedjegatan: ca 100 m

Om Quality Hotels

Quality Hotel Luleå er et moderne konferansehotell beliggende sentralt i den svenske havnebyen Luleå. Beliggende kun 10 minutter fra Luleå airport. Vi tilbyr restaurant, den populære gourmetkroen Cook`s Krog, bar, svømmebasseng, og kort avstand til sentrum.

Konferanse for 230 deltagere

Quality Hotel Luleå er et av Norrlands største konferansehotell. I våre seks moderne og nyrenoverte møtelokaler kan vi tilby konferansemuligheter for opp til 230 deltagere. Med 218 rom, servering av frokost, lunsj, middag festmenyer og snacks, og vår sentrale beliggenhet har vi alle muligheter til å arrangere den perfekte konferanse. Vil du arrangere en middag litt utenom det vanlige, en storslagt konferanse eller vil ha hjelp med en spesiell dag? Da bør dere bestille noen av våre eventlokaler.

Gourmetmat fra Norrland

I Restaurant Q serveres den store frokostbuffeten, konferanselunsjer og middager. I á la carte-restauranten serverer vi velsmakende spesialiteter fra Norrbotten og Lappland.

Loungebar

Måltidene begynner eller avsluttes gjerne med et besøk i vår populære loungebar Invit. Her trives både hotellgjester og lokale. Gå ikke glipp av Invits populære Afterwork-buffet. 

Relaxavdeling

I vår relaxavdeling, med badstu og svømmebasseng, kan du koble av etter en lang dag. Et perfekt sted å hente ny energi på.

Oppdag Luleå

Quality Hotel Luleå ligger midt i byen, rett ved Statsparken, Norrbottenteateret og Luleås byshopping. I nærheten finner du også Gammelstads kirkeby, som står på UNESCOs verdensarvliste. Kort sagt - Quality Hotel Luleå er det perfekte utgangspunktet for opplevelser i Luleå.

2.200.163.775 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK